Esteu aquí

El Mercat Municipal estrena servei de wifi

La seva implantació s’emmarca dins de l’Eix 2 de l’Acord de reconstrucció “Ara més que mai, una ciutat pròspera i activa”

dilluns, 27 desembre, 2021 - 13:00

Aquesta setmana el Mercat Municipal de la plaça de la Vila ha estrenat el seu servei de wifi. A partir d’ara l’equipament disposa de dos accessos: un exclusiu per a les parades (WifiMercat) i un obert per a la clientela (WifiMercatOPEN).

La xarxa oberta, que està limitada a 4 MB, es pot utilitzar un màxim de dues hores i té restringides algunes aplicacions, com per exemple els videojocs, per evitar un ús inapropiat.

La implantació d’aquest servei en el Mercat Municipal s’emmarca dins de l’Eix 2 de l’Acord de reconstrucció “Ara més que mai, una ciutat pròspera i activa”, executat des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat. Properament, es reforçarà la modernització d’aquest equipament amb una millora de l’enllumenat.

El Mercat Municipal, en els seus esforços per seguir aquesta línia de modernització i esdevenir un pol del comerç de proximitat per a la clientela jove, també va posar en marxar la seva botiga online. Les persones que fan ús d’aquest servei fan la compra des de casa i poden escollir entre rebre-la l’endemà o anar a buscar-la.

El mes passat el Mercat Municipal va complir 100 anys d’història. Per celebrar-ho, es va inaugurar una exposició fotogràfica que repassa el seu centenari de vida i que mostra que està més viu que mai. Aquesta exposició romandrà oberta al públic fins al 28 de febrer de 2022.

Documents relacionats

Cartell (pdf - 617647 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 4 gener, 2022 - 09:00

Participa en el sorteig d'una bici de passeig!

Avui 4 de gener per la tarda i demà dia 5 al matí al Punt d'embolcall...
BettAir

divendres, 24 desembre, 2021 - 10:30

Tota la informació sobre la qualitat de l’aire, a un clic

L’Ajuntament del Prat participa en el projecte europeu #iBAM, que té com a...
Fira Avícola 1

dimarts, 21 desembre, 2021 - 10:15

La Fira Avícola del Prat va rebre més de 50.600 visitants el darrer cap de setmana

Per fer balanç de la fira, l’Ajuntament ha encarregat per primer cop, a mode...