Esteu aquí

El Mercat Municipal estrena servei de wifi

La seva implantació s’emmarca dins de l’Eix 2 de l’Acord de reconstrucció “Ara més que mai, una ciutat pròspera i activa”

dilluns, 27 desembre, 2021 - 13:00

Aquesta setmana el Mercat Municipal de la plaça de la Vila ha estrenat el seu servei de wifi. A partir d’ara l’equipament disposa de dos accessos: un exclusiu per a les parades (WifiMercat) i un obert per a la clientela (WifiMercatOPEN).

La xarxa oberta, que està limitada a 4 MB, es pot utilitzar un màxim de dues hores i té restringides algunes aplicacions, com per exemple els videojocs, per evitar un ús inapropiat.

La implantació d’aquest servei en el Mercat Municipal s’emmarca dins de l’Eix 2 de l’Acord de reconstrucció “Ara més que mai, una ciutat pròspera i activa”, executat des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat. Properament, es reforçarà la modernització d’aquest equipament amb una millora de l’enllumenat.

El Mercat Municipal, en els seus esforços per seguir aquesta línia de modernització i esdevenir un pol del comerç de proximitat per a la clientela jove, també va posar en marxar la seva botiga online. Les persones que fan ús d’aquest servei fan la compra des de casa i poden escollir entre rebre-la l’endemà o anar a buscar-la.

El mes passat el Mercat Municipal va complir 100 anys d’història. Per celebrar-ho, es va inaugurar una exposició fotogràfica que repassa el seu centenari de vida i que mostra que està més viu que mai. Aquesta exposició romandrà oberta al públic fins al 28 de febrer de 2022.

Documents relacionats

Cartell (pdf - 617647 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 setembre, 2022 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...

divendres, 9 setembre, 2022 - 10:00

Nova convocatòria d’ajuts a la contractació per a les empreses i per a les persones a l'atur que vulguin emprendre

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 30 de setembre a la seu electrònica de...

dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del...