Esteu aquí

El Mercat de Pagès torna demà amb més mesures de seguretat

Per tal de garantir el subministrament a la ciutadania de les verdures fresques i de proximitat del Parc Agrari, demà torna a celebrar-se el Mercat de Pagès, de 8 a 14 h a la Plaça de Pau Casals, amb les mesures de seguretat reforçades.

divendres, 20 març, 2020 - 13:45

Per tal de garantir el subministrament a la ciutadania de les verdures fresques i de proximitat del Parc Agrari, demà torna a celebrar-se el Mercat de Pagès, de 8 a 14 h a la Plaça de Pau Casals. Per garantir el màxim la seguretat de les persones que hi vagin a comprar, s’han reforçat encara més les mesures preventives davant de la situació d’emergència sanitària pel coronavirus.

Dissabte de la setmana passada, ja es van posar en marxa les primeres mesures de seguretat, obligant els venedors i venedores a situar-se davant de les parades de fruita i verdura i no al darrere, de manera que els productes quedessin allunyats de la clientela. 

Per a l’edició de demà, encara s’adoptaran més mesures preventives. Concretament, s’ha contractat una parella d’agents de seguretat per controlar l’entrada i sortida del Mercat de Pagès, que es farà per l’Avinguda Verge de Montserrat  i estarà limitat per tanques.  Regulant l’entrada de gent, es vol evitar que hi hagi aglomeracions.

A més, els agents vetllaran perquè, dins del recinte del Mercat de Pagès, es respectin les distàncies de seguretat tant entre les persones que vagin comprar com entre aquestes i les parades. Així doncs, la distribució de la Plaça de Pau Casals estarà molt acotada perquè totes aquestes mesures funcionin.

Enmig de l’actual situació d’emergència, es considera important seguir celebrant el Mercat de Pagès, d’una banda per garantir el subministrament alimentari de verdures de proximitat i, de l’altra, perquè aquests productes contribueixen a mantenir una alimentació saludable. Mantenir una dieta equilibrada és fonamental també en moments com aquests per vetllar per la nostra salut.

De la mateixa manera que es continua celebrant el Mercat de Pagès del Prat, també segueixen funcionant iniciatives similars en d’altres municipis de la comarca amb mesures extres de seguretat, segons informa el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes...
30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre