Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5.000 menús venuts en 32 restaurants

El pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat han estat els ingredients principals dels plats

Març gastronòmic 2017

dimecres, 5 abril, 2017 - 14:30

El Març Gastronòmic, les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, han tornat a fer un pas endavant: els 32 restaurants participants en l'edició 2017 han arribat gairebé als 5.000 menús venuts durant 30 dies.

Les jornades, que van concloure el passat diumenge 2 d'abril, han realçat el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de la comarca amb l’objectiu de donar valor a dos productes únics: el Pota Blava i la Carxofa Prat.

Una de les tendències que s'han consolidat ha estat l'augment de la clientela de fora dels municipis participants, que ha superat d'un 50% al client local. 

A banda del Prat, municipi pioner en la celebració del Març Gastronòmic, hi ha participat restaurants de Barcelona, Gavà, L'Hospitalet, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts.

Les jornades, organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] han aconseguit dinamitzar novament els actius del territori de manera sostenible i compromesa.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 31 octubre, 2025 - 09:15

Un icònic retrat a llapis del Potablava més pur, obra de Xavi Mateo, il·lustra el cartell de la 52a Fira Avícola del Prat

Al cartell se suma aquest any un mural de gran format inspirat en l'obra de...

divendres, 3 octubre, 2025 - 12:30

Estrella Damm i el Gremi de Restauradors del Prat celebren la 2a edició de la ruta de tapes ‘Del Prat al plat’

Del 3 al 19 d’octubre, 24 establiments del municipi oferiran tapes creatives...

dijous, 18 setembre, 2025 - 10:00

Arriba la segona edició de la ruta de tapes ‘Del Prat al plat’

L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 3 al 19 d’octubre