Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5.000 menús venuts en 32 restaurants

El pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat han estat els ingredients principals dels plats

Març gastronòmic 2017

dimecres, 5 abril, 2017 - 14:30

El Març Gastronòmic, les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, han tornat a fer un pas endavant: els 32 restaurants participants en l'edició 2017 han arribat gairebé als 5.000 menús venuts durant 30 dies.

Les jornades, que van concloure el passat diumenge 2 d'abril, han realçat el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de la comarca amb l’objectiu de donar valor a dos productes únics: el Pota Blava i la Carxofa Prat.

Una de les tendències que s'han consolidat ha estat l'augment de la clientela de fora dels municipis participants, que ha superat d'un 50% al client local. 

A banda del Prat, municipi pioner en la celebració del Març Gastronòmic, hi ha participat restaurants de Barcelona, Gavà, L'Hospitalet, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts.

Les jornades, organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] han aconseguit dinamitzar novament els actius del territori de manera sostenible i compromesa.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 2 juliol, 2025 - 14:15

Fruita Baix convida a brindar pel territori amb fruita de proximitat

De l’1 al 13 de juliol, 23 restaurants del Baix Llobregat oferiran còctels...

divendres, 23 maig, 2025 - 10:30

Els Espais Naturals del Delta del Llobregat estrenen l’experiència gamificada i interactiva anomenada Peripècia adreçada al públic familiar

Es tracta d'un joc ideat per la cooperativa pratenca Domingo Recreativos que...

dimecres, 14 maig, 2025 - 16:00

La Diputació de Barcelona i l'AMB uneixen esforços per fomentar el turisme sostenible al Delta del Llobregat

El projecte està dotat amb 2 milions d’euros de fons europeus Next Generation...