Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5.000 menús venuts en 32 restaurants

El pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat han estat els ingredients principals dels plats

Març gastronòmic 2017

dimecres, 5 abril, 2017 - 14:30

El Març Gastronòmic, les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, han tornat a fer un pas endavant: els 32 restaurants participants en l'edició 2017 han arribat gairebé als 5.000 menús venuts durant 30 dies.

Les jornades, que van concloure el passat diumenge 2 d'abril, han realçat el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de la comarca amb l’objectiu de donar valor a dos productes únics: el Pota Blava i la Carxofa Prat.

Una de les tendències que s'han consolidat ha estat l'augment de la clientela de fora dels municipis participants, que ha superat d'un 50% al client local. 

A banda del Prat, municipi pioner en la celebració del Març Gastronòmic, hi ha participat restaurants de Barcelona, Gavà, L'Hospitalet, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts.

Les jornades, organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] han aconseguit dinamitzar novament els actius del territori de manera sostenible i compromesa.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 14 maig, 2019 - 14:45

Les Festes de la Carxofa Prat superen les inclemències del temps i consoliden el seu èxit

5.000 menús a restaurants, 1.200 tiquets per al dinar de la Festa de la...

dijous, 9 maig, 2019 - 11:15

L'app Natusfera ja acumula més de 3.500 observacions d’animals i plantes fetes al Prat

Ja són 28 les persones registrades i de moment s'han pogut classificar 409...
Guingueta platja

divendres, 3 maig, 2019 - 12:30

La temporada de guinguetes de la platja arrenca aquest cap de setmana

Les quatre guinguetes de la platja del Prat ja ho tenen gairebé tot a punt per a reprendre l'activitat. Tot seguit s'...