Esteu aquí

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5.000 menús venuts en 32 restaurants

El pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat han estat els ingredients principals dels plats

Març gastronòmic 2017

dimecres, 5 abril, 2017 - 14:30

El Març Gastronòmic, les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, han tornat a fer un pas endavant: els 32 restaurants participants en l'edició 2017 han arribat gairebé als 5.000 menús venuts durant 30 dies.

Les jornades, que van concloure el passat diumenge 2 d'abril, han realçat el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de la comarca amb l’objectiu de donar valor a dos productes únics: el Pota Blava i la Carxofa Prat.

Una de les tendències que s'han consolidat ha estat l'augment de la clientela de fora dels municipis participants, que ha superat d'un 50% al client local. 

A banda del Prat, municipi pioner en la celebració del Març Gastronòmic, hi ha participat restaurants de Barcelona, Gavà, L'Hospitalet, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts.

Les jornades, organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] han aconseguit dinamitzar novament els actius del territori de manera sostenible i compromesa.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 8 juliol, 2020 - 10:15

L’oficina de turisme de Can Camins obre de nou al públic

També es pot tornar a gaudir de les vistes privilegiades del Mirador de l...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

dijous, 2 juliol, 2020 - 09:30

El Mercat de Pagès torna al seu lloc habitual a la pl. de Pau Casals

Cal seguir respectant les mesures de distància i higiene i actuar amb...