Esteu aquí

El Lloro, nou servei de referència per al jovent del Prat

El 19 de febrer s'inaugura el nou El Lloro, Serveis de Joventut, ubicat al carrer del Mariscal Joffre, 3 (al costat del Centre d'Art Torre Muntadas.

dijous, 18 febrer, 2010 - 10:00

El Lloro, Serveis de Joventut, situat al costat de Torre Muntadas, és un equipament de 300 metres quadrats dedicats a serveis integrals per a la joventut en els qual les assessories i la dimensió 2.0 dels seus projectes es posen a la disposició dels destinataris de l'equipament: els i les joves de la ciutat.
 
El Lloro oferirà tot un ventall de serveis per informar, orientar i assessorar els joves de 15 a 30 anys (fins a 35 anys en temes d'habitatge). Així, aquest equipament es convertirà en el nou espai de referència per al jovent pratenc, obrint una nova etapa del servei d'informació juvenil i del SISA (servei d'assessorament sobre sexualitat), fins ara ubicats a l'edifici de La Capsa, què ha tancat les seves portes al públic de manera temporal per les obres de la línia L9 del metro i per reformes.

Nous espais al servei
El Lloro s'estructurarà en tres plantes i una terrassa.

A la planta baixa s'hi ubica el Servei d'Informació Juvenil, on una informadora intentarà donar resposta a totes aquelles preguntes que els i les joves formulin. El servei es complementa amb quatre equips informàtics i cinc ordinadors portàtils en règim de préstec per fer servir a l'edifici. També hi haurà WiFi gratuït a l'edifici.

A la primera planta se situa la Unitat Tècnica de Joventut i el despatx de la Regidora de Joventut, a més de l'espai per a cinc Assessories perquè els i les joves puguin resoldre tots els dubtes que els sorgeixin en matèria d'Orientació Acadèmica, Habitatge, Orientació Personal, Salut i sexualitat (SISA) i Ocupació. Aquestes assessories segueixen un horari d'atenció al públic i estan adreçades a tots el jovent que desitgi fer-hi consultes presencialment o per correu electrònic.

La segona planta alberga dues sales polivalents dotades de material audiovisual a disposició dels i les joves amb prèvia reserva de l'espai. Es tracta, a més, d'un espai idoni per tal de desenvolupar un dels pilars bàsics del Pla Jove: la participació.

Presència a la Xarxa
Joves.Prat està present al món d'Internet a través de la seva pròpia pàgina web www.joves.prat.cat, del bloc http://blocjove.prat.cat i de les xarxes Facebook, Twitter , Youtube i Flickr.

L'equipament obre els matins de dimecres, divendres i dissabte de 10 a 14h, i les tardes de dilluns a divendres de 17 a 21h.

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...