Esteu aquí

El Lloro cerca joves que vulguin participar en intercanvis internacionals aquest estiu

Un a Itàlia i un altre a Bèlgica

divendres, 31 maig, 2019 - 10:15

El Servei d’assessoria de mobilitat internacional del Lloro busca joves que vulguin participar en dos projectes de mobilitat internacional durant aquest estiu.

STreet ART!

El projecte ST.ART sorgeix de la consciència que la participació activa dels i les joves constitueix un actiu fonamental en el procés de regeneració dels suburbis rurals. Amb l’Street art com a tema principal podràs conviure i compartir experiències amb una trentena de joves d’Itàlia, França, Lituània, Portugal i Catalunya. 
És un projecte Erasmus + KA1 – Youth Exchange (intercanvi juvenil) dirigit a joves de 18 a 22 anys i es farà a Itàlia (St. Angelo, Viterbo) del 23 al 29 de juny.

Stage of Mind

Statge of Mind té l’objectiu de treballar en la diversitat i els valors a Europa i, en ell, els i les joves participants es podran expressar a través de diferents corrents artístiques com la música o el teatre.
Es tracta de reunir un grup de joves per tal de pensar i ser crítics davant de temes com la guerra, la pau, els Drets Humans i la humanitat. Amb aquests conceptes es pretén que els i les participants interactuïn i coneguin que hi ha una gran diversitat a Europa a través de la convivència amb altres joves d’arreu del continent. L’intercanvi tindrà lloc del 8 al 19 de juliol a Lommel (Bèlgica) i està dirigit a joves de 18 a 29 anys.

En tots dos intercanvis, les despeses de transport, allotjament i menjar estan totalment cobertes (en alguns casos només caldrà avançar els diners del transport, que es retornaran posteriorment). 

Com participar-hi?

Si esteu interessats o interessades, tot el que heu de fer és enviar el vostre curriculum i una carta de motivació presentant-vos i dient per què voleu participar al projecte, a internationalprojects@taccbcn.com

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...