Esteu aquí

El LECXIT posa a disposició d'escoles i ciutadania recursos didàctics entorn de la lectura

Es publiquen 8 propostes audiovisuals perquè els infants puguin gaudir de la lectura des de casa

dijous, 30 abril, 2020 - 11:00

A causa del context de confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, no es pot seguir amb el dia a dia habitual del projecte LECXIT. Malgrat aquesta situació sobrevinguda, hi ha la voluntat de seguir amb el projecte per tal d’incrementar l'èxit educatiu dels infants a través d’un treball de millora de la comprensió lectora i del gust per la lectura. Tot i que ho farem d’una altra manera.

És per això que el projecte LECXIT del Prat de Llobregat, que forma part del Programa Interseccions, us anima a participar en les diferents activitats relacionades amb la lectura en càpsules audiovisuals. La Carla i l’Adrià, dinamitzadores del LECXIT a les vuit escoles del Prat on es desplega el projecte, ens presenten diverses històries, jocs i tallers de tota mena per tal de gaudir de la lectura en familia. Apareixen dracs i altres éssers fantàstics, personatges misteriosos, històries esbojarrades i molta creativitat. Així doncs, diàriament, del 27 d'abril a l'11 de maig, aniran descobrint-se a les xarxes socials d'Interseccions i El Prat Educació els vídeos que s'han preparat.

Podeu trobar tots els vídeos al canal de youtube d'Interseccions en aquesta llista de reproducció, així com a l'espai web del LECXIT del Departament d'Educació (accediu-hi aquí). A més, aquests vídeos ja s'han posat a disposició dels centres educatius que formen part del projecte LECXIT i funcionen com a recurs didàctic per a l’alumnat.

Des de l'equip del projecte esperem fer-vos el confinament més divertit acompanyant-vos al món dels llibres, ara des de les xarxes. Ens trobareu al twitter de @ElPratEducació i @interseccions__, al facebook de @ElPratEducació i @Interseccionselprat i a l'instagram de @elprateducacio i @interseccionselprat. Ens reunim i comuniquem a les xarxes i us animem a compartir les vostres impressions, els vostres personatges preferits, ensenyar els vostres dibuixos... amb les etiquetes: 

#AlPratEnsCuidem

#AlPratEnsLlegim

#EnsQuedemLlegint

#IntersECCions

#ElPratEduca

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 11:45

Fem cultura a la Palmira

Molt bona acollida a l'oferta dels cursos i tallers la mateixa tarda en què s...

divendres, 21 gener, 2022 - 15:15

Nova marató de vacunació de la tercera dosi contra la covid, aquest dijous 27 de gener al Centre Cívic Delta

Adreçada a persones majors de 30 anys del Prat de Llobregat