Esteu aquí

El Fòrum de Treballs de recerca estrena espai web

Es pot fer un tastet dels treballs destacats en aquesta plataforma

dijous, 28 maig, 2020 - 08:30

A causa del context de confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, no s'ha pogut celebrar de manera física el Fòrum de Treballs de Recerca d'enguany. És per això que l’Ajuntament ha obert un espai web que recull la informació dels treballs de recerca destacats pel jurat del Fòrum. D’aquesta manera es posen a l’abast de la ciutadania les valoracions que en va fer el jurat i la síntesi dels treballs. També hi trobareu els cartells que les mateixes autores i autors han elaborat (des del disseny fins al contingut) amb tot el que han considerat d’interès. Cada treball té el seu propi espai. Qui vulgui accedir-hi, podrà tenir un tastet de cada investigació.

A pesar de la situació sobrevinguda, l'objectiu d'aquest espai segueix sent que l'alumnat de batxillerat tingui l'oportunitat de mostrar a la ciutat els treballs de recerca seleccionats pel jurat del 17è Fòrum de Treballs de Recerca, fent valdre la qualitat de cadascun en el seu àmbit, i l'experiència personal que ha comportat la recerca.

Reportatge a El Prat Ràdio

L'emissora municipal El Prat Ràdio (91.6 FM) ha emès un reportatge amb algunes de les autores destacades.

Reconeixement a l'alumnat destacat

L’Ajuntament està estudiant la millor manera de fer arribar el reconeixement que cada curs s’atorga a l’alumnat destacat, tot i la dificultat del context. D’aquesta manera l’Ajuntament vol felicitar i posar en valor la tasca dels instituts amb batxillerat del Prat, així com les autores i autors premiats i les seves famílies.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat