Esteu aquí

El festival jove AltraVeu torna a ser presencial per primer cop després de la pandèmia

La jornada tindrà lloc dissabte vinent, 14 de maig, als Jardins de la Ribera (Skatepark).

dijous, 5 maig, 2022 - 14:00

El festival jove AltraVeu torna en format presencial dissabte vinent, 14 de maig, després de dos anys d'edicions virtuals, en el context de la pandèmia. Aquesta serà la 10a edició i comptarà amb un programa d'activitats diverses, que servirà de punt de trobada perquè les persones joves de la ciutat puguin mostrar les seves inquietuds i els seus projectes.

La jornada s'iniciarà a les 18 h i estarà presentada per l'entitat La Nòria. La programació, que acull 21 propostes, està formada per exhibicions de música i dansa d'entitats i grups locals, tallers, activitats i mostres de cultura popular.

Enguany, els concerts nocturns tindran com a cap de cartell a la jove Fusa Nocta, una de les personalitats més interessants del trap emergent del panorama nacional. La jove trapera destaca pel seu estil personal, la seva veu esquinçada i unes cançons amb un clar missatge feminista i social. La jornada es tancarà amb les actuacions dels DJ's Soundriderz i els DJ's Hernandez Brothers.

Amb l'arribada de la programació de nit, el festival comptarà amb un punt lila i, per primer cop en la història del festival, també amb un punt de prevenció de consums.

El servei de bar serà gestionat per l'entitat AEiG Anton Vilà.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...