Esteu aquí

El Dia Mundial de la Salut, 7 d'abril, recorda la importància de les/els professionals de la infermeria

'Sortim per tu', missatge de l'equip humà d'un dels ambulatoris del Prat per commemorar la jornada

'Sortim per tu' emotiu missatge de l'equip humà del CAP Ramona Via.

dimecres, 8 abril, 2020 - 15:30

"Sortim per tu". Amb aquest missatge han commemorat els i les professionals de l'atenció primària pública del Prat el dia mundial de la Salut, que es commemora el 7 d'abril. Enguany, s'ha dedicat a la infermeria. Així ho destaca el comunicat de la OMS d'enguany, que busca fer un reconeixement públic del treball que porten a terme i del paper que desenvolupen els i les infermeres en la prestació de serveis de  salut, així com donar més visibilitat dins del col.lectiu del personal sanitari i fomentar que rebin els recursos necessaris.

Durant la pandèmia del COVID-19, aquest col.lectiu i la resta de professionals  que han estat en primera línia, han patit especialment la malaltia i l'escasetat de recursos. Aquesta professió, així com d'altres que ha estat catalogades com essencials, (personal de neteja, etc), està majoritàriament integrada per dones.

La Festa de la Salut i de l'Activitat Física

Al Prat, habitualment a l'entorn del Dia Mundial de Salut se celebrava la Festa de la Salut i de l'Activitat Física. Enguany aquesta commemoració, prevista per al dissabte 18 d'abril, queda ajornada fins que les condicions siguin més favorables a la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments. L'Ajuntament agraeix a totes les entitats, col.lectius i professionals que des de fa mesos estaven implicades en la seva organització, l'esforç i la il.lusió.

Recordem que al Prat hi ha tot un conjunt de recursos per cuidar-nos al web elprat.cat/alpratenscuidem

En aquests moments, especialment cal seguir les recomanacions de les autoritats, i continuar quedant-nos a casa. Tota la informació a les fonts oficials

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...