Esteu aquí

El dia 1 de setembre s'obren les inscripcions per la 8a edició de la Trobada de Dones del Prat

TEMES: Persones,Dones

Serà el dissabte 17 de setembre al CC Sant Jordi-Ribera Baixa.

dilluns, 18 juliol, 2011 - 12:15

Ja està tot preparat per la 8a Trobada de Dones del Prat prevista per al dissabte 17 de setembre, una cita obligada al setembre, per reflexionar, per compartir i per gaudir. La Trobada de Dones va néixer amb els objectius de crear xarxes entre les dones del Prat, promoure el coneixement des de la perspectiva de gènere i, sobretot, fer visibles els talents de les pratenques.

Any rere any s’ha omplert l’aforament, i per aquesta edició hi ha preparades, per inaugurar, (10 h) una taula rodona sobre els Moviments socials, on som les dones? A continuació, 4 tallers simultanis (11.30 a 13.30): a) Parlar en públic,    b) Els bons tractes ,   c) El conflicte útil i d) Biodansa .   I per acabar, a la cloenda (13.30h), hi haurà una sorpresa, una mostra del talent jove del Prat, amb el suport de La Capsa.

Com és habitual, la Trobada compta amb ludoteca infantil dinamitzada per professionals, amb un programa d’activitats dedicat als infants (a partir de 3 anys) que acompanyin a les seves mares (cal inscripció prèvia).

La 8a Trobada, també tindrà seguiment a les xarxes socials Facebook Xarxa Dones del Prat i twitter @DonesdelPrat

Per raons d’organització i planificació cal fer inscripció prèvia (tot indicant el nom, cognoms, telèfon, e mail,  taller escollit, si farà us de ludoteca infantil o no) a dones@elprat.cat  A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE, també es pot fer per tel 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencial a Cases d’en Puig: Serveis de Ciutadania, pl. de l'Agricultura núm. 4

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 desembre, 2019 - 11:30

La valoració ciutadana de la convivència al Prat supera la mitjana metropolitana

En el seu primer any de funcionament, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència...

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"