Esteu aquí

El CREAF s'instal·larà a la granja de la Ricarda un cop reconstruïda

La granja, la reconstrucció de la qual haurà finalitzat abans de dos anys, esdevindrà el centre d’interpretació del patrimoni cultural i natural del delta del Llobregat.

dimecres, 9 maig, 2007 - 14:17

L’Ajuntament del Prat està interessat en què diferents entitats relacionades amb el medi natural estableixin la seva seu a la granja de la Ricarda quan estigui reconstruïda, entre les quals el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

És per això que aquest matí s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament i el CREAF per a facilitar aquest procés.

El CREAF fa recerca bàsica i aplicada sobre els sistemes ecològics terrestres; desenvolupa eines conceptuals i metodològiques per a millorar la gestió del medi; i difon aquests coneixements mitjançant activitats de formació, assessorament i difusió. En marc del CREAF s’ha desenvolupat el Grup d’Ecologia del Paisatge, que es dedica especialment a l’estudi de l’estructura i la dinàmica dels paisatges metropolitans i de les relacions d’aquests factors amb la conservació de la biodiversitat.

L’Ajuntament del Prat, una vegada tingui la disponibilitat de l’edifici de la granja de la Ricarda, tramitarà l’autorització necessària a favor del CREAF per tal que aquesta entitat sense ànim de lucre pugui ocupar els espais necessaris per a ubicar-s’hi.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...