Esteu aquí

El CREAF s'instal·larà a la granja de la Ricarda un cop reconstruïda

TEMES: Urbà

La granja, la reconstrucció de la qual haurà finalitzat abans de dos anys, esdevindrà el centre d’interpretació del patrimoni cultural i natural del delta del Llobregat.

dimecres, 9 maig, 2007 - 14:17

L’Ajuntament del Prat està interessat en què diferents entitats relacionades amb el medi natural estableixin la seva seu a la granja de la Ricarda quan estigui reconstruïda, entre les quals el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

És per això que aquest matí s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament i el CREAF per a facilitar aquest procés.

El CREAF fa recerca bàsica i aplicada sobre els sistemes ecològics terrestres; desenvolupa eines conceptuals i metodològiques per a millorar la gestió del medi; i difon aquests coneixements mitjançant activitats de formació, assessorament i difusió. En marc del CREAF s’ha desenvolupat el Grup d’Ecologia del Paisatge, que es dedica especialment a l’estudi de l’estructura i la dinàmica dels paisatges metropolitans i de les relacions d’aquests factors amb la conservació de la biodiversitat.

L’Ajuntament del Prat, una vegada tingui la disponibilitat de l’edifici de la granja de la Ricarda, tramitarà l’autorització necessària a favor del CREAF per tal que aquesta entitat sense ànim de lucre pugui ocupar els espais necessaris per a ubicar-s’hi.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong