Esteu aquí

El Consell Municipal de les persones amb Diversitat Funcional proposa accions per celebrar les seves jornades

La trobada va ser en format presencial per primera vegada al 2021

El Tinent d’alcalde de Serveis i Ciutadania, Quim Bartolomé, presidint el Consell de les persones amb Diversitat Funcional

divendres, 12 novembre, 2021 - 15:00

El passat dijous 11 de novembre el Consell Municipal de les persones amb Diversitat Funcional va celebrar la segona reunió d’enguany amb l’objectiu de proposar diferents accions per celebrar el 3 de desembre, el seu dia internacional.

Per la seva commemoració es duran a terme les jornades de les persones amb diversitat funcional, iniciativa que forma part de l’estratègia per fer visible la realitat de la diversitat funcional a la ciutat. Les propostes de les persones integrants del consell van ser recollides pel personal tècnic de l’Ajuntament i pel Tinent d’alcalde de Serveis i Ciutadania, Quim Bartolomé.

A la sessió es va acordar que les jornades es celebraran durant la primera setmana de desembre. El programa d’activitats es tancarà al llarg dels proper dies.

Per altra banda, el Consell Municipal va valorar com a punt essencial potenciar el treball conjunt de totes les entitats i associacions que treballen per aconseguir promocionar l’accessibilitat i la inclusió a la ciutat.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren als nostres ciutadans/es amb diversitat funcional al següent enllaç.

Podeu posar-vos-hi en contacte presencialment, adreçant-vos a l’equipament Cases d’en Puig, per telèfon (93 379 00 50, extensió 5600) o per correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...