Esteu aquí

El Consell Municipal de la Gent Gran aposta per lluitar contra l’escletxa digital

Imatge del Consell de la Gent Gran dut a terme abans de la crisi sanitària

dimarts, 24 novembre, 2020 - 13:30

El passat dijous 19 de novembre el Consell Municipal de la Gent Gran, va celebrar en format virtual, la segona reunió de l’any. L’objectiu era fer una revisió de les accions acordades en la reunió anterior i tractar la situació que estan patint a la crisi sanitària actual.

El Consell Municipal va valorar com a punt essencial potenciar el treball conjunt de totes les entitats i associacions per aconseguir trencar gradualment l’escletxa digital. També va considerar com una estratègia clau incrementar la difusió als mitjans locals de les accions que s’estan portant a terme.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostra gent gran al següent enllaç

Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a les Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...