Esteu aquí

El Consell Municipal de Joventut revisa el seu reglament

Els canvis s'han treballat prèviament a la Taula Jove

Documents del Consell Municipal de Joventut.

dimarts, 21 març, 2017 - 14:00

El proper dijous 30 de març es realitzarà una nova reunió del Consell Municipal de Joventut en la qual es treballarà, entre altres temes, sobre la revisió del reglament regulador del consell, creat ara fa 6 anys. 

Aquesta revisió es fa amb l’objectiu de fer una proposta de modificació del reglament en alguns dels seus articles, perquè puguin accedir-hi més joves i que sigui més plural, així com perquè també tingui un funcionament més àgil.

Aquest espai de participació és un òrgan d’informació i consulta dels joves i les joves del Prat, i va néixer amb la voluntat d'afavorir i potenciar la implicació de la joventut local en tots aquells àmbits que poden ser del seu interès, com per exemple el polític, l’econòmic, el cultural, l'esportiu o l'educatiu.

Qui pot participar en aquesta reunió?

Totes les persones joves del Prat, en edats compreses entre els 15 i els 30 anys, poden assistir en aquesta trobada i expressar-s'hi lliurament. 

Per participar-hi es recomana posar-se en contacte amb els Serveis de Joventut de l’Ajuntament mitjançant el mail joventut@elprat.cat o trucant al telèfon 93 478 50 77.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:30

Dimecres, diferents activitats per commemorar el Dia per a l’eliminació de la violència contra les Dones

A més, demà dimarts es realitzarà una taula rodona amb conegudes periodistes...

divendres, 20 novembre, 2020 - 16:30

Aquest divendres es commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Els propers mesos, el Prat engegarà un procés participatiu per convertir-se...