Esteu aquí

El Consell dels Infants del Prat es renova telemàticament

Divendres van canviar la meitat dels i les membres d'aquest organ de participació, del qual formen part una trentena de nens i nenes

Un dels membres del Consell, el nen Hugo Navas, segueix l'acte de renovació telemàticament des de casa seva.

dilluns, 1 febrer, 2021 - 13:15

Aquest divendres 29 de gener es va celebrar, de forma telemàtica i retransmés pel canal de Youtube de l’Ajuntament, l’acte per formalitzar la renovació del Consell dels Infants del Prat. 

Durant aquest curs escolar, el Consell continuarà treballant la diversitat sexual i de gènere, i promovent els drets de les persones i col·lectius LGTBI, en el context del Pla LGTBI de la ciutat. El Consell també serà consultat per saber l'opinió dels infants en altres processos participatius endegats pel consistori.

El Consell dels Infants s'ha proposat les següents línies a seguir:

•    Millorar la connexió entre els processos de participació del Consell i els infants dels centres educatius.
•    Connectar el Pla de treball amb els plans transversals de ciutat.
•    Definir metodologies de treball que modelin processos de participació dels i les conselleres com a representants dels infants.

Meitat dels i les membres

L’acte de renovació del Consell va comptar amb l’assistència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava.

El Consell dels Infants és l’òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col·laborar activament transformació de la ciutat, aportant el el seu punt de vista sobre com volen que sigui el municipi, expressar què els agrada i què no i oferir idees per millorar-lo. 

El Consell està format per un mínim de 25 i un màxim de 30 noies i nois d'11 a 13 anys 
(de 6è de primària i 1er d’ESO) i cada any es renova la meitat dels seus membres. Aquest any han entrat 15 nous membres, resultant un Consell de 28 infants.

L’acte es pot tornar a veure en la seva totalitat al canal de Youtube de l’Ajuntament del Prat i al web del Consell dels Infants.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...