Esteu aquí

El Consell dels Infants del Prat es renova telemàticament

Divendres van canviar la meitat dels i les membres d'aquest organ de participació, del qual formen part una trentena de nens i nenes

Un dels membres del Consell, el nen Hugo Navas, segueix l'acte de renovació telemàticament des de casa seva.

dilluns, 1 febrer, 2021 - 13:15

Aquest divendres 29 de gener es va celebrar, de forma telemàtica i retransmés pel canal de Youtube de l’Ajuntament, l’acte per formalitzar la renovació del Consell dels Infants del Prat. 

Durant aquest curs escolar, el Consell continuarà treballant la diversitat sexual i de gènere, i promovent els drets de les persones i col·lectius LGTBI, en el context del Pla LGTBI de la ciutat. El Consell també serà consultat per saber l'opinió dels infants en altres processos participatius endegats pel consistori.

El Consell dels Infants s'ha proposat les següents línies a seguir:

•    Millorar la connexió entre els processos de participació del Consell i els infants dels centres educatius.
•    Connectar el Pla de treball amb els plans transversals de ciutat.
•    Definir metodologies de treball que modelin processos de participació dels i les conselleres com a representants dels infants.

Meitat dels i les membres

L’acte de renovació del Consell va comptar amb l’assistència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava.

El Consell dels Infants és l’òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col·laborar activament transformació de la ciutat, aportant el el seu punt de vista sobre com volen que sigui el municipi, expressar què els agrada i què no i oferir idees per millorar-lo. 

El Consell està format per un mínim de 25 i un màxim de 30 noies i nois d'11 a 13 anys 
(de 6è de primària i 1er d’ESO) i cada any es renova la meitat dels seus membres. Aquest any han entrat 15 nous membres, resultant un Consell de 28 infants.

L’acte es pot tornar a veure en la seva totalitat al canal de Youtube de l’Ajuntament del Prat i al web del Consell dels Infants.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...

dilluns, 17 maig, 2021 - 09:30

Visita a la colònia controlada de gats del Parc Nou

El 13 de maig, alumnes del 1r curs d’IFE de l’Institut Les Salines del Prat de Llobregat van visitar la colònia controlada de gats situada al Parc Nou, juntamen...