Esteu aquí

El Consell dels Infants del Prat es renova telemàticament

Divendres van canviar la meitat dels i les membres d'aquest organ de participació, del qual formen part una trentena de nens i nenes

Un dels membres del Consell, el nen Hugo Navas, segueix l'acte de renovació telemàticament des de casa seva.

dilluns, 1 febrer, 2021 - 13:15

Aquest divendres 29 de gener es va celebrar, de forma telemàtica i retransmés pel canal de Youtube de l’Ajuntament, l’acte per formalitzar la renovació del Consell dels Infants del Prat. 

Durant aquest curs escolar, el Consell continuarà treballant la diversitat sexual i de gènere, i promovent els drets de les persones i col·lectius LGTBI, en el context del Pla LGTBI de la ciutat. El Consell també serà consultat per saber l'opinió dels infants en altres processos participatius endegats pel consistori.

El Consell dels Infants s'ha proposat les següents línies a seguir:

•    Millorar la connexió entre els processos de participació del Consell i els infants dels centres educatius.
•    Connectar el Pla de treball amb els plans transversals de ciutat.
•    Definir metodologies de treball que modelin processos de participació dels i les conselleres com a representants dels infants.

Meitat dels i les membres

L’acte de renovació del Consell va comptar amb l’assistència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura, Pilar Eslava.

El Consell dels Infants és l’òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col·laborar activament transformació de la ciutat, aportant el el seu punt de vista sobre com volen que sigui el municipi, expressar què els agrada i què no i oferir idees per millorar-lo. 

El Consell està format per un mínim de 25 i un màxim de 30 noies i nois d'11 a 13 anys 
(de 6è de primària i 1er d’ESO) i cada any es renova la meitat dels seus membres. Aquest any han entrat 15 nous membres, resultant un Consell de 28 infants.

L’acte es pot tornar a veure en la seva totalitat al canal de Youtube de l’Ajuntament del Prat i al web del Consell dels Infants.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:30

Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC

A principis del mes de maig, es va dur a terme a Girona un acte de reconeixement a diferents projectes d’Associacions de P...