Esteu aquí

El Consell de Persones amb Diversitat Funcional i el de la Gent Gran treballen conjuntament per enllestir el Pla Municipal d’Accessibilitat

dimecres, 16 juny, 2021 - 13:15

El passat dilluns 14 de juny al Centre Cívic Palmira Domènech, els Consells Municipals de la Gent Gran i el de Persones amb Diversitat Funcional, van formar part d’una sessió participativa amb l’objectiu de detectar noves necessitats o millores a l’esborrany del Pla Municipal d’Accessibilitat.

En aquesta sessió de treball participatiu van formar-hi part prop de 35 persones: representats d’ambdós consells, representació política i personal tècnic municipal.

En primer lloc, es va explicar el pla Municipal d’Accessibilitat i les accions principals que es duran a terme. Després es van conformar dos grups de treball per reflexionar sobre les necessitats del Pla d’Accessibilitat mitjançant diferents dinàmiques, per posteriorment, fer una posada en comú.

Les propostes més recurrents van ser aquelles en relació als arranjaments i les adequacions dels habitatges del municipi. Per altra banda, el suport al teixit comercial per fer més accessible els seus comerços també van centrar bona part de les propostes.

Aquestes i altres propostes que van sorgir a la trobada es treballaran durant les següents comissions de treball per tal d’incorporar-les al Pla d’Accessibilitat definitiu.

Aquesta sessió participativa dels Consells de la Gent Gran i el de Persones amb Diversitat Funcional va ser una experiència enriquidora i col·laborativa. Alhora va ser una mostra més de com l’Ajuntament vol fer partícip a la ciutadania en la presa de decisions per transformar la ciutat.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostres persones amb diversitat funcional al següent enllaç. En aquest altre enllaç, trobareu els projectes de la gent gran que estan en marxa.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o gentgran@elprat.cat ; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 9 desembre, 2022 - 09:30

Novetats al Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Aquest diumenge, l’edició del mes de desembre comptarà amb un taller per fer...

dimecres, 7 desembre, 2022 - 09:15

La comunitat d'energia de la ciutat dona els seus primers passos

L'objectiu de la societat és oferir energia neta, social i comunitària i...