Esteu aquí

El Concurs literari Tintablava per a joves 2023 es posa en marxa

Es poden lliurar els treballs fins al 19 de març

dilluns, 16 gener, 2023 - 10:30

Un any més, l’associació d’Escriptors del Prat Tintablava posa en marxa, amb la col·laboració de Joves.Prat, el concurs literari de microrelats, poesia i relats socials /o solidaris per a persones joves de la ciutat.

Enguany arriba a la seva XII edició la modalitat de microrelats, a la X pel que fa a poesia i a la VI pel que fa a la modalitat de relats solidaris i/o socials.

Aquest concurs pretén fomentar la lectura i la creació literària entre els i les joves del Prat amb edats compreses entre 14 i 18 anys.

El concurs té una periodicitat anual i hi poden concursar tota la joventut resident al Prat de Llobregat i els i les joves matriculades oficialment a qualsevol dels centres educatius i nascuda entre l’1 de gener del 2005 i el 31 de desembre del 2008.

Cada participant pot concursar amb una única obra pròpia i inèdita, escrita en català o castellà i amb un tema de lliure elecció.

Hi haurà tres premis: un 1r premi de 150 €, un 2n premi de 100 € i un 3r premi de 50 €, i regal del llibre anual de Tintablava més dos anys d’inscripció gratuïta a l’associació per a cadascuna de les persones premiades. A més, per al primer premiat/da, una degustació per a dues persones al Tapas Gastrobar. Alhora s'atorgarà una Menció honorífica al concursant més jove del certamen no premiat en reconeixement al seu esforç creatiu i el de tots els participants no premiats, amb la intenció de promoure futures participacions.

Els treballs es poden presentar des del 9 de gener de 2023 fins al dia 19 de març del 2023, enviant les propostes al correu electrònic: tintablava@gmail.com.

Podeu trobar tota la informació al blog de l’entitat fent click aqui.

Descarrega les bases a:

VI Concurs de relats socials (pdf - 100438 bytes)

X Concurs de poemes (pdf - 102006 bytes)

XII Concurs de microrelats (pdf - 101970 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 abril, 2024 - 13:30

La Fira d’abril, motiu de la propera discoteca inclusiva del Prat

El proper dissabte, 20 d’abril, de 17 a 19 h, es durà terme al Casal Cívic i Comunitari – Delta, la quarta sessió d’enguany de la di...