Esteu aquí

El cicle #EnFemení se suma als actes del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

dijous, 11 novembre, 2021 - 13:00

Des de la Comissió ‘En Femení’, que impulsa el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i que està formada per grups i entitats del territori, ens sumem a la commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, impulsant diverses propostes al voltant del 25 de novembre, en el marc del projecte #EnFemení.

En aquesta ocasió, la proposta principal ha sorgit entorn del projecte "Terra de canvi", guanyador de la modalitat "Art al Barri" de la convocatòria Unzip 2021. Amb el lideratge d'aquests grups de dones i de les entitats i grups que formen part de l'#EnFemení, s'ha articulat la participació en l'acte municipal organitzat pel servei d'Igualtat, per commemorar el 25 de novembre al Prat.

El dilluns 22 de novembre a les 17 h, convidem a una trobada oberta a tota la ciutadania a brodar els noms de les dones assassinades per motius de gènere durant aquest 2021, i també els vostres missatges contra el masclisme. Tot el que sigui brodat en aquesta trobada formarà part de l'acte central de ciutat del 25N, que tindrà lloc a la plaça Catalunya a les 18.30h. 

Al novembre  i amb motiu del cicle, també s'ha reactivat "El Cine de Frida", el cinefòrum organitzat cada primer dimecres de mes per l'Associació de dones progressistes Frida Khalo, entitat en residència al Ribera. La sessió va tenir lloc el dimecres 3 de novembre, amb la projecció i posterior debat de la pel·lícula "Jacqueline Sauvage ¿víctima o culpable".

Per últim, aquest mes també organitzem de forma compartida amb l'Associación Salvadoreña en Catalunya (ASCA) la presentació del llibre: "Mujeres migradas" de Cinthya Maldonado, que tindrà lloc al Ribera el dissabte 20 de novembre a les 18 h. Aquest llibre explica històries de dones migrades diverses, però que han viscut situacions iguals o semblants, i que han estat capaces de començar de nou en llocs desconeguts per a elles.

Sumeu-vos al novembre #EnFemení, us hi esperem!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 17 maig, 2022 - 14:15

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no...

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu

dilluns, 16 maig, 2022 - 11:00

S'obren les preinscripcions per a L'Escola d'Arts en Viu

Del 16 al 27 de maig es pot realitzar la preinscripció a L'Escola d'Arts en...