Esteu aquí

El Cèntric adapta els seus horaris per l’estiu

centric_noti_horarisestiu

dimarts, 26 juliol, 2022 - 16:00

A partir del 25 de juliol i fins al 27 d’Agost, el nou horari d’atenció al públic del Cèntric i de la Biblioteca Antonio Martin serà:

  • de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h
  • dissabtes de 10 a 14h

A més a més l’accés al centre estarà centralitzat per la porta de Jaume Casanovas, garantint així l’estratègia municipal de ser refugi climàtic.

Arxiu Municipal

El nou horari de l’Arxiu  Municipal per al servei de consulta serà de dimarts a divendres de 9 a 14 h. Des del 25 de juliol cal demanar cita prèvia a través del telèfon 934 782 858 o a patrimonicultural@elprat.cat,  indicant quina documentació es vol consultar.

Sala d’exposicions

Dins l’horari d’obertura del Cèntric, es podrà seguir visitant l’exposició “Encreuaments. L'evolució demogràfica del Prat”.

Refugi climàtic

Davant l'onada de calor que estem patint, l’Ajuntament ha identificat al Cèntric com equipament de refugi climàtic amb llocs per seure i espais climatitzats per protegir-se de la calor.

Si bé se’n podrà beneficiar la ciutadania en general, estan especialment adreçats als col·lectius més vulnerables a l’impacte de les elevades temperatures sobre la salut, entre ells la infància, la gent gran, les persones amb malalties cardiovasculars o les dones embarassades, entre d’altres.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 29 setembre, 2022 - 15:00

Prop de 70.000 persones han gaudit del prop d’un centenar d’activitats de la Festa Major del Prat

L’Ajuntament ha fet avui una primera valoració de la Festa Major del Prat, a...

dijous, 29 setembre, 2022 - 14:30

Una tardor plena de música a La Capsa

Xerrades, cançó protesta, punk, indie, música local i molta energia a la...
Lllegim el riu

dijous, 29 setembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín participa en el projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu", a l’entorn del riu Llobregat

El coneixement del riu per part de la ciutadania com a fórmula per la seva...