Esteu aquí

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una part de l’equipament i la connexió a la xarxa

Equip sanitari instal·lat al Centre Cívic Jardins de la Pau per fer els PCR.

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat un espai al Centre Cívic Jardins de la Pau per fer-hi proves PCR a persones que hagin tingut contacte amb casos positius de COVID-19. Les persones sospitoses d'estar infectades, en canvi, se segueixen fent les proves al seu CAP de referència.

Aquest és el primer servei fix d'aquest tipus que entra en funcionament a la zona del delta del Llobregat i dels primers a la regió sanitària metropolitana sud.

Només per prescripció sanitària

És important destacar que ningú no pot adreçar-se directament a fer-se les proves a Jardins de la Pau, sinó que serà Salut qui les cita personalment.

Al centre cívic s'hi ha instal·lat aquesta setmana un equip amb quatre professionals sanitàries i dues administratives, que s'encarrega, per exemple, de fer les proves a l'alumnat de grups educatius on s'hagi detectat algun positiu, de fer cribatges, etc.

Col·laboració de l'Ajuntament

L'Ajuntament del Prat ha col·laborat amb el Departament de Salut cedint l'espai al Centre Cívic i facilitant la connectivitat a la xarxa, imprescindible per prestar el servei.

Segueix així la col·laboració de l'Ajuntament amb Salut, que des de l'inici de la pandèmia s'ha concretat en accions com la cessió de vehicles als CAP per fer visites, matalassos a l'Hospital de Bellvitge i donació de material divers, entre altres.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 març, 2021 - 09:30

Fort descens dels grups escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dilluns, 1 març, 2021 - 15:00

Comença la nova Sala Gran Virtual

La gent gran de la Sala Gran Virtual de la Palmira ha estat treballant durant...