Esteu aquí

El Casal de la Gent Gran El Remolar reobre les seves portes

L'espai relacional de jocs i conversa acollirà amb normalitat a les seves persones usuàries

dilluns, 25 octubre, 2021 - 11:30

El proper dimarts 26 d’octubre el Casal municipal de la Gent Gran del Remolar torna a la normalitat, després de l’aturada obligatòria per situació social generada per la pandèmia de la Covid-19.

Actualment, el casal s’obria només per dur a terme activitats de manera puntual, com per exemple les activitats d’estiu o el cursos de l’Aula de Ciutadania. Ara, però, el casal torna a la seva normalitat però amb un 80% de l’aforament. L’horari serà l’habitual de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 16 a 20 h.

Des de el Programa de Gent Gran es vol oferir una programació participativa, plena de positivitat i entusiasme, però sempre respectant totes les mesures de seguretat per tal de garantir el benestar de les seves persones usuàries.

Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...