Esteu aquí

El Casal de la Gent Gran El Remolar reobre les seves portes

L'espai relacional de jocs i conversa acollirà amb normalitat a les seves persones usuàries

dilluns, 25 octubre, 2021 - 11:30

El proper dimarts 26 d’octubre el Casal municipal de la Gent Gran del Remolar torna a la normalitat, després de l’aturada obligatòria per situació social generada per la pandèmia de la Covid-19.

Actualment, el casal s’obria només per dur a terme activitats de manera puntual, com per exemple les activitats d’estiu o el cursos de l’Aula de Ciutadania. Ara, però, el casal torna a la seva normalitat però amb un 80% de l’aforament. L’horari serà l’habitual de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 16 a 20 h.

Des de el Programa de Gent Gran es vol oferir una programació participativa, plena de positivitat i entusiasme, però sempre respectant totes les mesures de seguretat per tal de garantir el benestar de les seves persones usuàries.

Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...