Esteu aquí

El Carnaval del Prat no se celebrarà enguany

La resolució vigent de mesures de prevenció per la covid-19-, ha suspès la celebració de qualsevol festa popular, inclòs el Carnaval

carnaval_dijous_gras_galepis

dimarts, 9 febrer, 2021 - 10:00

El Carnaval del Prat és una de les festes més multitudinàries i amb més participació del calendari popular festiu. Durant set dies, el Carnaval ens proposa activitats i celebracions al carrer. Les rues de dissabte de Carnaval apleguen a més de tres mil persones ballant i lluint disfresses i més 20.000 espectadors. Des de Dijous Gras fins al Dimecres de Cendra, es convida a la celebració amb amics, a menjar i beure en companyia: la Truitada Popular, el concurs de Truites, la vetlla de Sa Majestat Carnestoltes, la Sardinada Popular, la foguera de Dimecres de Cendra...

Donat que en el context actual de pandèmia, totes aquestes activitats no estan permeses, el Carnaval dels Set Pecats Capitals no se celebrarà.

El #Carnavaldelprat a les xarxes

En contacte amb els grups i entitats habituals del Carnaval, s'ha acordat la suspensió del programa d'actes tradicional, i convidar a la ciutadania a fer una celebració a casa, seguint els Manaments del Rei Carnestoltes i compartir-ho a les xarxes socials amb l'etiqueta #carnavaldelprat.

Al web de Carnaval es poden llegir els Manaments del Rei Carnestoltes i conèixer una mica més el Carnaval del Prat, que se celebra des de 1999 a partir de l'imaginari dels 7 Pecats Capitals.

La Gola, el pecat protagonista d'aquest any, que ens hauria fet menjar i festejar com bojos, haurà d'ajornar-se fins a l'any vinent, per poder gaudir-lo com Sa Majestat Carnestoltes mana!

Compartir

Noticies relacionades

FotoExpoRepressio.jpg

dilluns, 12 abril, 2021 - 11:00

“El Prat 1939. La repressió franquista”, la necessària recuperació de la memòria històrica

L’exposició es podrà veure al Cèntric Espai Cultural, del 15 d’abril al 31 d...

dijous, 8 abril, 2021 - 10:00

La taula rodona sobre feminismes diversos tanca el cicle En Femení d'aquest març

La xerrada va comptar amb la participació de l'advocada Pastora Filigrana i...

dimecres, 7 abril, 2021 - 11:00

Arriba la Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Un conjunt de propostes literàries adreçades a diferents públics i pensades...