Esteu aquí

El Carnaval del Prat no se celebrarà enguany

La resolució vigent de mesures de prevenció per la covid-19-, ha suspès la celebració de qualsevol festa popular, inclòs el Carnaval

carnaval_dijous_gras_galepis

dimarts, 9 febrer, 2021 - 10:00

El Carnaval del Prat és una de les festes més multitudinàries i amb més participació del calendari popular festiu. Durant set dies, el Carnaval ens proposa activitats i celebracions al carrer. Les rues de dissabte de Carnaval apleguen a més de tres mil persones ballant i lluint disfresses i més 20.000 espectadors. Des de Dijous Gras fins al Dimecres de Cendra, es convida a la celebració amb amics, a menjar i beure en companyia: la Truitada Popular, el concurs de Truites, la vetlla de Sa Majestat Carnestoltes, la Sardinada Popular, la foguera de Dimecres de Cendra...

Donat que en el context actual de pandèmia, totes aquestes activitats no estan permeses, el Carnaval dels Set Pecats Capitals no se celebrarà.

El #Carnavaldelprat a les xarxes

En contacte amb els grups i entitats habituals del Carnaval, s'ha acordat la suspensió del programa d'actes tradicional, i convidar a la ciutadania a fer una celebració a casa, seguint els Manaments del Rei Carnestoltes i compartir-ho a les xarxes socials amb l'etiqueta #carnavaldelprat.

Al web de Carnaval es poden llegir els Manaments del Rei Carnestoltes i conèixer una mica més el Carnaval del Prat, que se celebra des de 1999 a partir de l'imaginari dels 7 Pecats Capitals.

La Gola, el pecat protagonista d'aquest any, que ens hauria fet menjar i festejar com bojos, haurà d'ajornar-se fins a l'any vinent, per poder gaudir-lo com Sa Majestat Carnestoltes mana!

Compartir

Noticies relacionades

Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu tanca el curs amb més de 30 espectacles i concerts

Les activitats finals van començar el dissabte 11 amb l'espectacle de...

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

El grup del Tomb pel barri s'embarca en un projecte de ciència ciutadana

El grup fa mesos que treballa en un procés de ciència ciutadana que culmina...