Esteu aquí

El avis i àvies de la residència municipal Penedès reben més de 150 dibuixos i escrits de nens i nenes del Prat

Les persones grans de la residència municipal Penedès del Prat van posar en marxa a mitjans de març una campanya per tal d’animar els nens i nenes de la ciutat a fer-los arribar els seus missatges d’ànims, en forma de dibuix, carta o altres escrits i vídeos. La campanya ha tingut molt bona acollida i fins ara els nens i nenes ja han enviat a la gent gran més de 150 dibuixos.

Imatge dels dibuixos a la residència Penedès

dijous, 16 abril, 2020 - 10:15

Les persones grans de la residència municipal Penedès del Prat van posar en marxa fa un mes una campanya per tal d’animar els nens i nenes de la ciutat a fer-los arribar els seus missatges d’ànims, en forma de dibuix, carta o altres escrits i vídeos. La gent gran va realitzar un vídeo, que es va compartir per les xarxes socials, per fer aquesta crida als infants del Prat a mitjans del passat mes de març.

Aquesta iniciativa vol generar un vincle de solidaritat i afecte entre els més menuts i la gent gran, dos dels col·lectius que més estan patint el problemes socials d’aquesta crisi del coronavirus. Aquesta acció forma part del conjunt d’accions que, sota el lema “Veïnat confinat, però no aïllat”, s’estan promovent a la ciutat per promoure les relacions i la solidaritat mútua entre la ciutadania a través de mitjans telemàtics.

A hores d’ara són més de 150 els dibuixos que els infants han enviat a la comunitat de la residència municipal amb l’objectiu d’amenitzar el seu confinament i que se sentin acompanyades durant un període en què, per motius de prevenció sanitària, tenen prohibides les visites dels seus familiars.

En aquest enllaç podeu veure tot el material que ha anat arribant a la residència. 

Si voleu seguir enviant els vostres dibuixos i creacions, ho podeu fer a través del correu voluntariat@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

El Consell de Dones es reunirà el 15 de juliol i abordarà l'impacte de la Covid19 sobre aquest col·lectiu

També es valoraran les activitats virtuals dutes a terme durant el...

dijous, 9 juliol, 2020 - 10:45

Des d'avui és obligatori portar mascareta a l'aire lliure i en espais oberts al públic

L'incompliment de la mesura es pot sancionar amb una multa de 100 euros