Esteu aquí

El 2 de desembre es presenta el Pla Local d’Inclusió Social del Prat

El Pla, impulsat per la regidoria de Serveis Socials, dóna resposta al compromís assolit pel govern municipal al Programa d’Actuació Municipal 2008-2011 i es marca, entre les seves prioritats, l’enfortiment de la cohesió i la inclusió social.

dilluns, 23 novembre, 2009 - 14:00

El Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) del Prat neix amb la voluntat de ser una eina útil i viva per tal que ningú quedi exclòs ni exclosa del nostre estat de benestar. Aquesta eina es presenta el 2 de desembre en una jornada que pretén ser un espai de reflexió entorn a aquesta necessitat d’actuar d’una manera integral, transversal i complementària en l’avenç cap a unes ciutats més justes i inclusives.

Amb aquest objectiu s’hi presentaran diverses experiències que es duen a terme en aquest sentit a d’altres ciutats catalanes. El Centre de Promoció Econòmica acollirà aquesta jornada.

L’assoliment dels objectius del PLIS no s’entén sense un treball de proximitat, i per això es planteja una acció conjunta i coordinada entre Ajuntament, entitats i altres administracions presents a la ciutat. Es tracta, a través d'aquest treball en xarxa, d'incrementar la qualitat dels  serveis que s’ofereixen  a la ciutadania, molt especialment a les persones vulnerables.

A través del següent document (Pdf) podeu consultar un fulletó informatiu.

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...