Esteu aquí

El 18 d'octubre, el jovent del Prat pren la paraula

El Cèntric acull dijous el taller participatiu per fer el Pla Jove 2013 - 2017

dimecres, 17 octubre, 2012 - 11:15

Dijous 18 d'octubre, tots els i les joves del Prat tenen una cita a les 19 h al Cèntric, on es farà el taller participatiu per fer el Pla Jove 2013-2017, i recollir totes les inquietuds del jovent de la ciutat. El pla assentarà les bases dels futurs projectes que es faran al Prat dirigits als i les joves.

L'objectiu del taller és saber de primera mà quines són les necessitats i preocupacions dels i les joves del Prat, i donar-los la paraula perquè manifestin la seva idea de com haurien de ser les polítiques dirigides a ells. En aquest sentit, és molt important que el màxim de persones d'entre 15 i 30 anys del municipi assisteixin a aquesta sessió participativa.        

Ocupació, habitatge, sexualitat, transports, ensenyament... tot serà objecte de debat i anàlisi en aquest taller participatiu. Durant aquest mes d'octubre s'acabarà de fer la diagnosi de l'estat del jovent pratenca, i posteriorment s'iniciarà la fase de propostes pel Pla Jove 2013-2017.
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...