Esteu aquí

El 18 de novembre, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència torna a El Prat Ràdio

Compartiu la vostra experiència i parlem sobre convivència a les comunitats veïnals

dilluns, 16 novembre, 2020 - 12:45

El proper dimecres 18 de novembre a les 11:30 h, el Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l'Ajuntament torna al programa matinal Planeta Prat de l'emissora municipal El Prat Ràdio (91.6 FM).

Des del passat mes d’octubre d’enguany, aquest servei municipal compta amb un espai radiofònic mensual -el tercer dimecres de cada mes- on parlar de tots aquells dubtes, reflexions i qüestions sobre comunitats veïnals: drets, deures, eines de millora, experiències, etc.. 

En aquesta ocasió, la convivència serà l’eix central del programa. Les tècniques del Servei de Bon Veïnatge ens parlaran sobre què entenem per convivència i com és d’important cuidar-la a les comunitats veïnals. A més, sentirem alguns testimonis veïnals que durant l’estiu passat van enregistrar la seva experiència en convivència a la seva comunitat del Prat.

Després d’escoltar com conviu el veïnat a les comunitats pratenques, les tècniques ens explicaran què són els acords de convivència i els avantatges que tenen les comunitats que decideixen crear-ne un.

En acabat es comptarà amb el testimoni d’un veí o veïna del Prat en directe per explicar la seva experiència de solidaritat veïnal durant el confinament.

Participeu-hi

Us animem de nou a que feu arribar els vostres dubtes i reflexions a través d'aquest formulari i les tècniques del Servei en parlaran en directe.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...