Esteu aquí

El 14 de febrer, Dia Europeu de la Salut Sexual, recorda la importància de viure les sexualitats i afectivitat positivament

Tot l’alumnat del Prat (gairebé 15.000 alumnes només aquest curs 2017 -2018) rep educació per a la salut, des d'educació infantil fins la secundària

El SISA un servei municipal amb llarga experiència i trajectòria al Prat

dimecres, 14 febrer, 2018 - 12:30

Els serveis municipals de Salut, dins de l’àmbit “Educació per a la salut” de la guia El Prat Educa desenvolupen tot un programa de tallers i accions, per a alumnat, professorat i famílies del Prat , que comença a l'educació infantil, i continua fins a la secundària.

Educació per a la salut

Dins de l’àmbit d’Educació per a la salut, els Serveis municipals de salut porten anys implementat als centres un seguit de formacions estructurades en mòduls, on les qüestions al voltant de les sexualitats i l’afectivitat tenen molt de protagonisme.

L’oferta s’estructura en diversos tallers adaptats a les diferents edats amb temàtiques relacionades amb els hàbits saludables que inclou, com a element clau, la formació en benestar emocional. Gairebé la totalitat dels centres educatius del Prat fa anys que realitzen les activitats, gratuïtes per als centres, famílies i professorat. Pèro ho han de sol.licitar. Per tant, podem afirmar que al Prat, des de l’Educació infantil, i fins a la secundària, l’alumnat ha experimentat aquestes formacions impartides per professionals amb especialització en la matèria.

Educació Primària (alumnat, professorat i famílies):

Activitat Què em passa?

Educació Secundària (alumnat, professorat i famílies):

Modul I Autoestima, imatge corporal     Mòdul II. Assertivitat, afectivitat i sexualitats   Modul III Autoimatge  

Modul IV Sexualitats  i relacion   Activitat El gust és a la diversitat

Formació amb contingut similar s’ofereix  a població adulta , adreçada a tot tipus de col·lectius, grups i entitats. Més informació a elprat.cat/salut o tel. 933 790 050 ext. 5449. 

El SISA, portes obertes al jovent

Recordem que al SISA (ubicat a El Lloro, Serveis de Joventut), el jovent del Prat té les portes obertes per compartir qualsevol inquietud. També WhatsApp 696 930 255.

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 15:30

En marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

Subscriu-te al benestar emocional!

dimarts, 4 octubre, 2022 - 11:15

La lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023

El passat dijous 29 de setembre, l’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la lliçó inaugural del curs 2022–2023. Un acte que té per objectiu ...

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...