Esteu aquí

Durant l’estiu, quins són els hàbits saludables imprescindibles?

Protecció solar, primers auxilis, solidaritat, jocs i gaudi a l’Aula de Salut de juny, juliol i agost 2018

divendres, 1 juny, 2018 - 13:30

Arriba l’època estiuenca, el bon temps, amb moltes ganes de gaudir del sol, la platja, piscina... en general, d’estar a espais oberts i complaure’s de l’estiu.

Protecció solar

Però cal que ens protegim, especialment, joves i adolescents, per tal de prevenir les malalties associades a la sobreexposició solar. És per això que l’Aula de Salut d’estiu posa molt d`èmfasi en les tasques de formació, sensibilització i protecció solar. Amb la novetat, enguany, de la proposta formativa Com protegir els infants del sol adreçada, sobretot, a monitoratge de les activitats d’estiu infantils, però oberta a tothom (el proper 18 de juny) a càrrec de l’Equip d’Atenció Primària del Prat. I el diumenge, 1 de juliol, amb motiu del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, hi haurà una metgessa que revisarà pigues i taques a la pell, a tothom que s’hi apropi a la platja del Prat; amb la col.laboració de la Junta Local Catalunya contra el Càncer (AECC).

Primers auxilis i cardioprotecció

La tasca formativa sobre primers auxilis i cardioprotecció continua i és per això que hi haurà dos propostes formatives, el 6 i 11 de juny, promogudes pel Grup Areola del Prat, adreçades a públic familiar amb infants de 0 a 3 anys, però oberta igualment a tothom.

Solidaritat i salut van de la mà, per això us animem a apropar-vos a la taula informativa d’ALCER que amb motiu del Dia de la donació d’òrgans i teixits, organitza el proper 7 de juny, al mercat del barri de Sant Cosme.

Joc i gaudi a la platja

I sobretot, gaudiu de la platja i de les activitats lúdiques organitzades com ara la jornada Socorrista per un dia (els dies 11 i 19 de juliol, adreçada a infants de 6 a 12 anys) i Descobrir la platja jugant (dissabte 11 d’agost).

Totes les activitats Viu l’estiu #Viulestiualprat les podeu consultar aquí

Cartell Aula de Salut Estiu 2018

Cartell Aula de Salut Estiu 2018 (pdf - 6628387 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...