Esteu aquí

Dues persones i dues entitats, segons Premis Ciutat del Prat

Aquest divendres al vespre, al teatre Modern, s'ha celebrat la gal·la de lliurament de la segona edició dels premis.

divendres, 16 abril, 2010 - 23:00

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha lliurat els segons premis Ciutat del Prat, en una gal·la celebrada al teatre Modern aquest divendres al vespre. La gal·la ha comptat amb una actuació del Mag Lari.

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o altres activitats.

Les entitats i persones guardonades han estat les següents:

• Associació de Familiars d'Alzheimer Baix Llobregat, per la seva tasca social de suport a les persones malaltes d'alzheimer i a les seves famílies.

• Associació de Criadors Raça Prat, per la seva tasca en la promoció i conservació del Pota Blava, que ha esdevingut símbol de la ciutat del Prat.

• Josep Costa Prieto, per la seva contribució a la vida cultural de la ciutat i la seva tasca incansable al davant del Teatre Kaddish.

• Josep Mayol Collell, per la seva dedicació al món de la pintura i el dibuix, des de la docència i des de la seva vessant d'artista.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.
Imatge gràfica del Dia Internacional per la Pau, 2018

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:45

Avui es commemora el Dia Internacional de la Pau

El 21 de setembre es commemora el Dia Internacional de la Pau. Malauradament encara són moltes les raons que fan que aquesta diada estigui vigent avui en dia: confl...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:30

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional...