Esteu aquí

Dues persones i dues entitats, segons Premis Ciutat del Prat

Aquest divendres al vespre, al teatre Modern, s'ha celebrat la gal·la de lliurament de la segona edició dels premis.

divendres, 16 abril, 2010 - 23:00

L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha lliurat els segons premis Ciutat del Prat, en una gal·la celebrada al teatre Modern aquest divendres al vespre. La gal·la ha comptat amb una actuació del Mag Lari.

Aquests premis volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o altres activitats.

Les entitats i persones guardonades han estat les següents:

• Associació de Familiars d'Alzheimer Baix Llobregat, per la seva tasca social de suport a les persones malaltes d'alzheimer i a les seves famílies.

• Associació de Criadors Raça Prat, per la seva tasca en la promoció i conservació del Pota Blava, que ha esdevingut símbol de la ciutat del Prat.

• Josep Costa Prieto, per la seva contribució a la vida cultural de la ciutat i la seva tasca incansable al davant del Teatre Kaddish.

• Josep Mayol Collell, per la seva dedicació al món de la pintura i el dibuix, des de la docència i des de la seva vessant d'artista.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...