Esteu aquí

Docents del Prat visiten França per coneixe'n la formació professional i contínua

En el marc del Programa SEFED d'empreses simulades

dimecres, 5 juny, 2019 - 09:30

El Programa SEFED El Prat ha participat a l’Erasmus+ de mobilitat de professionals de la formació, que gestiona la xarxa d’empreses simulades SEFED INFORM. Responsables d’empreses simulades de l’IES Montesclaros de Reinosa (Cantabria), Salesians de Sarrià de Barcelona, Escola Pia Granollers i SEFED El Prat han fet una estada a Orleans (França) per conèixer de primera mà la formació professional i continua de la regió Centre-Vall del Loira. Amb l’administració educativa de la regió han visitat centres de formació professional, empreses d’inserció i empreses simulades. 

L’Ajuntament del Prat és membre fundador d’INFORM, una fundació que té la distinció Carta de Mobilitat de Formació Professional en reconeixement per la qualitat dels seus projectes i la llarga experiència en la seva gestió. Des del 1990, el Programa SEFED El Prat facilita al seu alumnat estades a diferents països de la Unió Europea. A la passada edició, 32 persones van realitzar la formació amb una inserció posterior general del 90%.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 23 novembre, 2020 - 12:00

Noves ajudes de la 'Cámara de Comercio de España' destinades a fomentar l’emprenedoria femenina i la creació d’empreses per part de dones

Ja es poden sol·licitar aquests ajuts per a empreses creades en els anteriors...

divendres, 20 novembre, 2020 - 13:45

Oberta la convocatòria de la subvenció Indústria 4.0 2020

Una diagnosi gratuïta en indústria 4.0 i una subvenció del 40 % de la...

divendres, 20 novembre, 2020 - 12:45

L’Ajuntament bonificarà el 75 % de la taxa de les terrasses als bars i restaurants l’any 2021

L’alcalde Mijoler anuncia aquesta decisió per ajudar al sector de la...