Esteu aquí

Diversitat de músiques i activitats la tarda de diumenge de Festa Major

Propostes ben diverses per a tot tipus de públic han tancat el diumenge de Festa Major

Concert de la banda de la Unió Filharmònica del Prat

diumenge, 24 setembre, 2017 - 21:00

Les tardes de diumenge són tardes tranquil·les per definició, però no pas les de Festa Major amb opcions ben diverses i per a tots els públics.

Un Teatre Modern ple de gom a gom per veure Art, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Jordi Villanueva. Una proposta enginyosa i divertida, amb tres grans noms de l’escena catalana.

Una opció més clàssica als concert de la Unió Filharmònica del Prat i de la Coral Lo Llobregat de les Flors. La Unió Filharmònica ha fet el seu tradicional concert de Festa Major a un nou espai, els jardins del Cementiri Vell, amb un públic fidel que no ha deixat buida cap cadira. La Coral, sota la nova direcció de Miquel Garcia, ens ha ofert al un concert compartit amb la Coral Som de Barcelona que  ha finalitzat amb la melodia de la Sardana de la Festa Major i els aplaudiments del assistents.

El públic familiar ha optat per apropar-se a la pl. de Louis Braille per veure l’espectacle infantil Ni cap ni peus, amb Jordi Quimera o La Cirquera, a la pl. de Pau Casals. Amb unes grades plenes, la Crisi Garbo ha conduit amb humor un espectacle on tots els assistents han gaudit dels malabars i l’espectacularitat de la roda Cyr de la Cia María y Martín i les acrobàcies d’Ortzi Acosta.

La tarda ha acabat amb dues novetats a la programació. La Colla Jove i la Colla Infantil de Diables del Prat ha sortit al carrer la tarda de diumenge, un canvi d’horari que millora l’organització de les diferents activitats de dissabte i les distribueix d’una manera més ordenada al llarg dels diferents dies de Festa Major. Les colles més joves de Diables han arribat a la pl. de la Vila fent valer la seva flama i omplint carrers de foc i trons.

També una nova proposta a la pl. del Barri amb la Nit de música urbana. Els Alea Fellas, reconeguts hiphoperos potablava han pujat a l’escenari acompanyats dels pratencs Suko i Dicc i altres col·lectius del barri que treballen per a la millora social i l’eliminació d’estereotips al nostre municipi. 

Les Músiques al parc tancaran la programació, tot just esperant que arribi el darrer dia de la Festa Major!

Compartir

Noticies relacionades

Font NED

dijous, 20 juny, 2024 - 14:45

“Antes todo esto eran campos”, el nou espectacle de La Nit en Dansa 2024

El projecte de La Nit en Dansa, promogut pel Centre Cívic Jardins de la Pau i iniciat el passat 17 d'abril, es troba ar...
Biblioteca notícia clubs de lectura

dijous, 20 juny, 2024 - 10:00

Els clubs de lectura de la biblioteca Antonio Martín s’acomiaden fins a l’octubre

Final de curs lector després de nou mesos d’intenses lectures

dimecres, 19 juny, 2024 - 12:00

Enribera't a la fresca i al centre cívic aquest estiu!

Tria el teu estiu amb propostes per a tots els públics a la plaça Sant Jordi...