Esteu aquí

Divendres 6 de març, acte central del Dia Internacional de les Dones al Prat

TEMES: Persones,Dones

Prèviament hi haurà una marxa feminista a la ciutat organitzada pel col·lectiu Vídues 08820 que arribarà fins a la plaça de la Vila

dimarts, 3 març, 2020 - 08:30

Aquest proper divendres 6 de març a les 19 h es durà a terme, a la plaça de la Vila, l’acte local del Dia Internacional de les Dones al Prat. Aquesta serà una de les activitats principals del programa per commemorar aquesta diada tant important pels drets de les dones, la justícia social i per l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

Programa de l’acte

A les 18:30 h, el col·lectiu local Vídues 08820 i el Consell de Dones del Prat proposen una marxa feminista a la ciutat que arribarà fins a l’acte central de la plaça de la Vila. El punt de partida és a la imatge de la Mare de Déu de l’avinguda Verge de Montserrat. 

Un cop a la plaça, es realitzarà una performance musical en la qual han estat treballant amb la cançó “Un violador en tu camino”, del grup Las Tesis, i càntics com una versió de Bella Ciao.

A l’acte participarà alumnat de l’Escola d’Arts en Viu amb una actuació musical especialment preparada per a aquell dia. Els Castellers del Prat hi faran un pilar.

Tot seguit tindrà lloc la lectura del manifest, a càrrec de membres del Consell de Dones del Prat, i també una declaració institucional per part de la representació política de l’Ajuntament.

Programa d’activitats

Consulteu el programa d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la nostra ciutat.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 juny, 2023 - 09:15

Al juliol, tallers de català per a jovent nouvingut

Les inscripcions es podran fer fins el proper 16 de juny

dimarts, 30 maig, 2023 - 14:00

El proper dijous, 1 de juny, xerrada sobre la prevenció de l’ictus a les dones

L'entrada serà lliure fins a omplir l’aforament

dimarts, 30 maig, 2023 - 12:00

Una sessió de punxadiscos per aprendre i fer ballar la gent gran a Jardins de la Pau

Entrevista a Carmen Giner, usuària del Centre Cívic, sobre la seva...