Esteu aquí

Diumenge, activitats gratuïtes al CRAM i als parcs de la ciutat

Diumenge podreu participar en diverses propostes molt divertides a la ciutat: una, a la platja i dues, al Parc Nou i al parc del Riu.

dijous, 25 novembre, 2021 - 10:00

Diumenge, la ciutat ofereix tres propostes en clau ambiental per a tots els públics i, especialment, per la canalla i les famílies. Es tracta d’activitats totalment gratuïtes i que tenen com a objectiu passar-ho bé al mateix temps que es coneix la natura i coneixem les conseqüències d’accions que poden fer mal al planeta.

La primera proposta, organitzada pel CRAM, serà una jornada guiada de neteja de la platja, a partir de les 10 h, en la qual es descobrirà com afecta directament l’acció humana a la conservació i estat de les platges analitzant els residus que es troben. Per participar, cal fer inscripció prèvia a reserves@cram.org o al telèfon 93.101.01.70.

En el segon cas, es tracta de la tradicional Jugateca ambiental, que aquest cap de setmana acaba el cicle de tardor. En aquest cas, es podrà participar en un taller de dibuix sobre la natura, al parc del Riu, i d’un conte i una descoberta dels arbres més significatius de l’entorn, al Parc Nou. No cal inscripció prèvia i les activitats començaran a les 12 h.

Al mes de desembre, continuaran les activitats gratuïtes al CRAM, el 12 i 28 de desembre, amb el taller ‘Hem trobat un niu de tortuga!” i el 30 de desembre es farà, de nou, una jornada de neteja de la platja. Per aquestes dues, també cal fer inscripció prèvia com s’ha indicat anteriorment.

Compartir

Noticies relacionades

Mur Port de Barcelona

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:15

El Port de Barcelona instal·la una pantalla per protegir la nidificació d’aus

S’ha construït una estructura de 244 metres a prop de la desembocadura del riu.
Parc del Fondo d'en Peixo

dimecres, 1 desembre, 2021 - 15:00

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la nit de demà, de 10 h a 6 h, es realitzarà un nou tractament pel...
La tinent d'alcaldia d'Acció Ambiental, Anna Martín Cuello, i el director de l'àrea, Joan Herrera (quarta i cinquens per l'esquerra), amb altres participants a l'acte aquest dimecres a València.

dimarts, 30 novembre, 2021 - 15:30

El Prat reclama amb diversos territoris de l’Estat que s’apliqui la Directiva europea de les Comunitats energètiques

La tinenta d’alcalde d’Acció ambiental i Energia del Prat, Anna Martín, i el...