Esteu aquí

Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de cooperació de les entitats i la comunitat educativa

dijous, 18 novembre, 2021 - 14:30

Ahir es va emetre a El Prat Radio, el segon capítol de “Girem el Món”. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de cooperació duen a terme una acció formativa a l'alumnat de la ciutat per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.

L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i les situacions que es donen al món i tinguin una mirada crítica.

A més, també es tracta d'una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes en el futur.

Inicialment, hi participaran al voltant de 23 alumnes de tres centres escolars: l’Escola Ntra. Sra. del Mar, Mare de Déu del Carme i Institut Baldiri Guilera. Tot i això, les places es poden ampliar en el futur.

A la pàgina web del projecte podreu escoltar els programes de ràdio emesos fins el dia d’avui. Al programa d’ahir van participar el consultor de cooperació, Miquel Carrillo i les entitats Yamuna, El Prat amb El Sàhara i el Comitè de Solidaritat amb Amèrica Central. Durant el programa es va parlar de cooperació, música, recomanacions de llibres i pel·lícules.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...