Esteu aquí

Disponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de cooperació de les entitats i la comunitat educativa

dijous, 18 novembre, 2021 - 14:30

Ahir es va emetre a El Prat Radio, el segon capítol de “Girem el Món”. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de cooperació duen a terme una acció formativa a l'alumnat de la ciutat per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.

L’objectiu és que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i les situacions que es donen al món i tinguin una mirada crítica.

A més, també es tracta d'una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes en el futur.

Inicialment, hi participaran al voltant de 23 alumnes de tres centres escolars: l’Escola Ntra. Sra. del Mar, Mare de Déu del Carme i Institut Baldiri Guilera. Tot i això, les places es poden ampliar en el futur.

A la pàgina web del projecte podreu escoltar els programes de ràdio emesos fins el dia d’avui. Al programa d’ahir van participar el consultor de cooperació, Miquel Carrillo i les entitats Yamuna, El Prat amb El Sàhara i el Comitè de Solidaritat amb Amèrica Central. Durant el programa es va parlar de cooperació, música, recomanacions de llibres i pel·lícules.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 28 gener, 2022 - 14:15

Comencen els preparatius pel 8M, Dia Internacional de les Dones

La creació del manifest del 8M es durà a terme d’una manera encara més...

divendres, 28 gener, 2022 - 10:45

L'Ajuntament ofereix nous ajuts per a activitats d’estiu i extraescolars

Les famílies en situació de dificultat social i econòmica podran sol·licitar...

divendres, 28 gener, 2022 - 10:00

Considerar la diversitat funcional com potenciador de realitats culturals

Els projectes d'arts visuals del Programa Interseccions Els projectes d'Arts Visuals conceben l'art com a ei...