Esteu aquí

Dilluns començarà la recollida per al 8è Mercat d'Intercanvi de Joguines

Se celebrarà el dissabte 30 de novembre a la pl. de Catalunya

divendres, 15 novembre, 2019 - 13:45

Ja fa unes setmanes que les AMPA i AFA de les escoles de la ciutat, juntament amb altres agents educatius del Prat, estan preparant la 8a edició del Mercat d'Intercanvi de Joguines

El projecte té l’objectiu de promoure entre infants i famílies els valors de la sostenibilitat econòmica i del medi ambient i de solidaritat entre iguals, al voltant de la compra de joguines en les setmanes prèvies a Nadal. Enguany, les AMPA i AFA també volen potenciar el valor del joc en família com a eina educativa. Per això, a més de l’intercanvi de joguines hi haurà diverses activitats per jugar en família.

Fins al dia 28

A partir del dilluns dia 18 de novembre i fins el dia 28 els centres educatius recolliran les joguines i llibres en bon estat en el mateix centre. A canvi de les joguines entregades, cada infant rebrà un únic val, que podrà bescanviar per una altra joguina el dia 30 de novembre al Mercat, que se celebrarà el dissabte 30 de novembre, d'11 a 13 h, a la pl. de Catalunya.

Contes i jocs, novetats d’ enguany

El projecte compta tradicionalment amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat que s’alien amb les famílies per promoure els diferents valors de la iniciativa. Enguany, la Biblioteca Municipal Antonio Martín farà l’hora del conte a l’exterior; el Prat Actiu també participarà realitzant jocs diversos durant el matí i comptarem amb jocs gegants de fusta per jugar en família. 

L’Escola d’Arts en Viu amenitzarà per segon any el matí, amb l’actuació de cor de mitjans i del grup de percussió inclusiva. 

També assistirà al mercat la Creu Roja, com ja és tradicional, per fer la recollida de la joguina nova, destinada a la campanya de Reis. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...