Esteu aquí

Demà torna el Mercat de Pagès, adequat amb mesures de seguretat

Per tal de garantir el subministrament a la ciutadania de les verdures fresques i de proximitat del Parc Agrari, demà torna a celebrar-se el Mercat de Pagès, de 8 a 14 h a la Plaça de Pau Casals, adequat amb les pertinents mesures de seguretat.

divendres, 27 març, 2020 - 13:30

Per tal de garantir el subministrament a la ciutadania de les verdures fresques i de proximitat del Parc Agrari, demà torna a celebrar-se el Mercat de Pagès, de 8 a 14 h a la Plaça de Pau Casals. Per garantir el màxim la seguretat de les persones que hi vagin a comprar, el Mercat de Pagès se celebrarà amb les corresponents mesures preventives en el context de l'emergència sanitària pel coronavirus. 

Entre aquestes mesures de seguretat, figura l'obligació dels venedors i venedores de situar-se davant de les parades de fruita i verdura i no al darrere, de manera que els productes quedin allunyats de la clientela. 

També es compta amb una parella d’agents de seguretat per controlar l’entrada i sortida del Mercat de Pagès, que es farà per l’Avinguda Verge de Montserrat  i estarà limitat per tanques.  Regulant l’entrada de gent, es vol evitar que hi hagi aglomeracions.

A més, els agents vetllaran perquè, dins del recinte del Mercat de Pagès, es respectin les distàncies de seguretat tant entre les persones que vagin comprar com entre aquestes i les parades. 

Enmig de l’actual situació d’emergència, es considera important seguir celebrant el Mercat de Pagès, d’una banda per garantir el subministrament alimentari de verdures de proximitat i, de l’altra, perquè aquests productes contribueixen a mantenir una alimentació saludable, fonamental també en moments com aquests per vetllar per la nostra salut.

De la mateixa manera que es continua celebrant el Mercat de Pagès del Prat, també segueixen funcionant iniciatives similars en d’altres municipis de la comarca amb mesures extres de seguretat, segons informa el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 juny, 2020 - 15:00

Les botigues a l'abast poden obrir 2 hores més, fins a les 23 h de la nit

Abans només ho podien fer fins a les 21 h, però ara el seu horari s'adapta al...
Presentació virtual Mi Playa Sin Plásticos

dijous, 4 juny, 2020 - 14:30

El Prat participa en la nova edició de la iniciativa “Mi Playa Sin Plásticos”

A l’entorn d’aquesta iniciativa, per sensibilitzar sobre la necessitat de...

dijous, 4 juny, 2020 - 08:30

La menstruació, desmuntant mites

Al SISA, les nenes, adolescents i joves, i també les famílies, poden...