Esteu aquí

Del Prat a Barcelona i Berlín: creix l'interès pel pollastre i la carxofa

El ressó de les jornades gastronòmiques, que es faran al març, arriba cada any més lluny

dilluns, 8 febrer, 2016 - 11:00

Del 3 de març fins al 3 d'abril, l'Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb el suport de l'Ajuntament del Prat, organitza la 7a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, emmarcades dins la Festa de la Carxofa Prat. Hi participaran diversos restaurants del Prat i d'altres municipis veïns com Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i l'Hospitalet, i fins i tot Berlin.

Presentació al Born
Les jornades es presentaran a l'espai 300 del Born de Barcelona i es difondran entre alguns mercats de la capital, amb la participació dels restauradors participants. A més, les jornades gastronòmiques formen part de les activitats de la campanya Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016.

També a Berlín
El cuiner Paco Pérez, dels restaurants Miramar (Llançà) i Enoteca (Hotel Arts de Barcelona), amb 2 estrelles Michelin cadascun, apadrina i dóna el tret de sortida d'aquestes 7es Jornades Gastronòmiques. També hi participarà amb el seu Restaurant 5 de l'Hotel Das Stue de Berlín (una estrella Michelin), on durant les jornades servirà plats amb els nostres Pota Blava i carxofa Prat.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 octubre, 2025 - 09:45

El Consell de l’FP subratlla la posada en marxa de la Comissió de Planificació de l’Oferta

El Plenari del Consell de l’FP el considera un espai de treball clau per...

divendres, 24 octubre, 2025 - 09:15

Arriba la Shopping Night, una acció de dinamització comercial que omplirà els carrers i places d’activitat i bon ambient

L’esdeveniment tindrà lloc demà entre les 18.00 i les 24.00 h i oferirà una...