Esteu aquí

Del Prat a Barcelona i Berlín: creix l'interès pel pollastre i la carxofa

El ressó de les jornades gastronòmiques, que es faran al març, arriba cada any més lluny

dilluns, 8 febrer, 2016 - 11:00

Del 3 de març fins al 3 d'abril, l'Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb el suport de l'Ajuntament del Prat, organitza la 7a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, emmarcades dins la Festa de la Carxofa Prat. Hi participaran diversos restaurants del Prat i d'altres municipis veïns com Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i l'Hospitalet, i fins i tot Berlin.

Presentació al Born
Les jornades es presentaran a l'espai 300 del Born de Barcelona i es difondran entre alguns mercats de la capital, amb la participació dels restauradors participants. A més, les jornades gastronòmiques formen part de les activitats de la campanya Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016.

També a Berlín
El cuiner Paco Pérez, dels restaurants Miramar (Llançà) i Enoteca (Hotel Arts de Barcelona), amb 2 estrelles Michelin cadascun, apadrina i dóna el tret de sortida d'aquestes 7es Jornades Gastronòmiques. També hi participarà amb el seu Restaurant 5 de l'Hotel Das Stue de Berlín (una estrella Michelin), on durant les jornades servirà plats amb els nostres Pota Blava i carxofa Prat.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 24 desembre, 2025 - 13:00

Porteu al Parc de Nadal la vostra targeta dels desitjos: la podeu recollir als comerços del Prat!

La proposta, adreçada als infants, combina tradició, participació ciutadana i...

dilluns, 15 desembre, 2025 - 12:00

El Consell Cooperatiu Municipal avança en l’estratègia de l’economia social al Prat

La darrera sessió de l'any ratifica els eixos i accions del pla de treball...

divendres, 12 desembre, 2025 - 11:15

El Prat presenta “Més Pratencs”, un projecte per transformar i modernitzar els polígons industrials

Una actuació estratègica que destinarà més d’1,2 milions d’euros a la...