Esteu aquí

Del Prat a Barcelona i Berlín: creix l'interès pel pollastre i la carxofa

El ressó de les jornades gastronòmiques, que es faran al març, arriba cada any més lluny

dilluns, 8 febrer, 2016 - 11:00

Del 3 de març fins al 3 d'abril, l'Associació Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb el suport de l'Ajuntament del Prat, organitza la 7a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, emmarcades dins la Festa de la Carxofa Prat. Hi participaran diversos restaurants del Prat i d'altres municipis veïns com Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i l'Hospitalet, i fins i tot Berlin.

Presentació al Born
Les jornades es presentaran a l'espai 300 del Born de Barcelona i es difondran entre alguns mercats de la capital, amb la participació dels restauradors participants. A més, les jornades gastronòmiques formen part de les activitats de la campanya Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016.

També a Berlín
El cuiner Paco Pérez, dels restaurants Miramar (Llançà) i Enoteca (Hotel Arts de Barcelona), amb 2 estrelles Michelin cadascun, apadrina i dóna el tret de sortida d'aquestes 7es Jornades Gastronòmiques. També hi participarà amb el seu Restaurant 5 de l'Hotel Das Stue de Berlín (una estrella Michelin), on durant les jornades servirà plats amb els nostres Pota Blava i carxofa Prat.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...

dilluns, 7 juliol, 2025 - 12:00

L'AMB impulsa l'acceleradora d'FP Dual per connectar les empreses i el talent

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) promou aquesta iniciativa pionera que...

dimecres, 2 juliol, 2025 - 14:15

Fruita Baix convida a brindar pel territori amb fruita de proximitat

De l’1 al 13 de juliol, 23 restaurants del Baix Llobregat oferiran còctels...