Esteu aquí

Del 21 al 23 de juny, Jornades de la Gent Gran

Inscripcions obertes

dimarts, 8 juny, 2021 - 13:00

El proper 21 de juny comencen les Jornades de la Gent Gran, d’enguany. Durant tres dies, fins el 23 de juny es realitzaran diferents activitats a la ciutat per posar en valor i visualitzar el col·lectiu de la gent gran del municipi, afavorint el seu envelliment actiu.

L’any passat, les jornades no es van poder dur a terme amb normalitat degut a la pandèmia i es va optar per un format virtual. Però en aquesta edició es recupera la presencialitat i l’esperit tradicional de les jornades, sempre sota les màximes mesures de seguretat.

 

Activitats

  • El dilluns 21 de juny a les 9 h es durà a terme la “Passejada d’estiu” fins a la platja, que també inclou una sessió d’estiraments i activitats física suau vora el mar.
  • El dia següent, el dimarts 22 a les 18 h, es realitzarà el concert “Música és vida” al Parc municipal del Fondo d’en Peixo. Les entrades es poden recollir al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de dilluns a divendres de 9 a 13 h.
  • El dia 23 de juny a les 10 h, a la plaça de l’Agricultura es durà “Cançons inoblidables”, un taller en el que es treballarà el moviment i la memòria a través de cançons populars.

Les inscripcions es poden fer a online.elprat.cat; trucant al 93 379 00 50 (ext.5616); o enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat

Compartir