Cros escolar al Parc Nou

El dia 25 d'octubre passat es va disputar la fase local dels Jocs Esportius Escolars de Cros al Parc Nou.

dilluns, 1 desembre, 2003 - 14:45

En aquests jocs va augmentar la participació dels nois i les noies procedents de les escoles del Prat, malgrat les inclemències meteorològiques de primera hora del matí. En total van ser 172 joves en edat escolar els que van poder gaudir d'una jornada d'atletisme a l'aire lliure.

Després de la prova, la classificació prebenjamí, benjamí i aleví per centres escolars va quedar encapçalada pel CEIP Josep Tarradellas i el CEIP Charles Darwin, empatats a 27 punts. Els van seguir les escoles Jacint Verdaguer i Pompeu Fabra, amb 9 i 5 punts respectivament.

Pel que fa als més grans (categories infantil, cadet i juvenil), va guanyar l'IES Salvador Dalí, amb un avantatge considerable sobre l'IES Estany de la Ricarda i l'IES Baldiri Guilera.

En categoria prebenjamí femenina, la guanyadora va ser Raquel Gras (Pratenc AA). En categoria masculina, el vencedor va ser Jonay Rodríguez (Pratenc AA). La triomfadora en la categoria benjamí femenina va ser Claudia Capdet (CEIP Charles Darwin).

En nois, el primer a arribar a la meta va ser Ferran Capdet (CEIP Charles Darwin). En l'apartat aleví femení, la guanyadora va ser Yasmina González (Pratenc AA). En el masculí, el millor va ser José Manuel Bello (AE Prat Patinatge). Anna Tortosa (Pratenc AA) i Manel Anera (Pratenc AA) van ser els vencedors en la categoria infantil.

En les categories cadet-juvenil femenina, els tres primers llocs se'ls van emportar Sònia Rodríguez (Pratenc AA), Sílvia Velasco (Pratenc AA) i Estefania Martín (Pratenc AA). Pel que fa a la categoria cadet masculina, els primers van ser Romen Rodríguez (Pratenc AA), Jonathan Sánchez (CP Delta Prat) i David Lorente (Pratenc AA).