Esteu aquí

Convocatòria Unzip / La Capsa

dilluns, 11 maig, 2020 - 17:30

El projecte /Unzip és el programa d’Arts Visuals impulsat per l’Ajuntament del Prat Llobregat i que té com a objectiu promoure i facilitar la pràctica artística de la ciutat. Ho fa a partir de 3 eixos d’actuació: el suport a la creació, la mediació i l’educació. 

Enguany, la Convocatòria /Unzip de suport a la creació creix encara una mica més i uneix forces amb La Capsa ajustant la convocatòria a Música i Comunitat. Per tant, estem buscant: 

Projectes de música comunitària que treballin les pràctiques musicals en relació amb el territori i els seus col·lectius, apropant la pràctica musical a espais de participació, creació i transformació social.

Així doncs, es valorarà:

  • La capacitat del projecte de connectar amb les línies de treball i dimensions de La Capsa, així com de treballar des d’una visió crítica i una mirada interdisciplinar i oberta.
  • La capacitat relacional del projecte i la implicació de les comunitats, posant a les persones en el centre de la seva acció i generant experiències vitals significatives.
  • La generació d’espais de co-aprenentatge i processos de reflexió i creació a través de l’experiència musical i sonora, que posin l’accent en l’exploració i l’experimentació.
  • La proposta d’accions i intervencions deslocalitzades i la capacitat innovadora en la documentació i comunicació del procés.

La convocatòria s’adreça a creadors i creadores i agents culturals, educatius i socials de la ciutat i de tot el territori català, i a qualsevol persona, col·lectiu i entitat amb ganes de posar en marxa idees i projectes a través de metodologies i propostes artístiques.

La dotació econòmica d ela convocatòria és de 2.000 euros en concepte directe d’honoraris i fins a 1.500 euros per a la producció del projecte.

Tot seguint aquest enllaç podreu accedir a les bases de la convocatòria i a informació sobre les altres modalitats de convocatòria d’Arts Visuals. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 11:00

"Cossos en escolta” ens convida a explorar diferents maneres de fer art, des de la col·lectivitat

Col·lectius, entitats i dones de la ciutat participen en el projecte de la...

dijous, 29 setembre, 2022 - 15:00

Prop de 70.000 persones han gaudit del prop d’un centenar d’activitats de la Festa Major del Prat

L’Ajuntament ha fet avui una primera valoració de la Festa Major del Prat, a...

dijous, 29 setembre, 2022 - 14:30

Una tardor plena de música a La Capsa

Xerrades, cançó protesta, punk, indie, música local i molta energia a la...