Esteu aquí

Convocatòria Unzip / La Capsa

dilluns, 11 maig, 2020 - 17:30

El projecte /Unzip és el programa d’Arts Visuals impulsat per l’Ajuntament del Prat Llobregat i que té com a objectiu promoure i facilitar la pràctica artística de la ciutat. Ho fa a partir de 3 eixos d’actuació: el suport a la creació, la mediació i l’educació. 

Enguany, la Convocatòria /Unzip de suport a la creació creix encara una mica més i uneix forces amb La Capsa ajustant la convocatòria a Música i Comunitat. Per tant, estem buscant: 

Projectes de música comunitària que treballin les pràctiques musicals en relació amb el territori i els seus col·lectius, apropant la pràctica musical a espais de participació, creació i transformació social.

Així doncs, es valorarà:

  • La capacitat del projecte de connectar amb les línies de treball i dimensions de La Capsa, així com de treballar des d’una visió crítica i una mirada interdisciplinar i oberta.
  • La capacitat relacional del projecte i la implicació de les comunitats, posant a les persones en el centre de la seva acció i generant experiències vitals significatives.
  • La generació d’espais de co-aprenentatge i processos de reflexió i creació a través de l’experiència musical i sonora, que posin l’accent en l’exploració i l’experimentació.
  • La proposta d’accions i intervencions deslocalitzades i la capacitat innovadora en la documentació i comunicació del procés.

La convocatòria s’adreça a creadors i creadores i agents culturals, educatius i socials de la ciutat i de tot el territori català, i a qualsevol persona, col·lectiu i entitat amb ganes de posar en marxa idees i projectes a través de metodologies i propostes artístiques.

La dotació econòmica d ela convocatòria és de 2.000 euros en concepte directe d’honoraris i fins a 1.500 euros per a la producció del projecte.

Tot seguint aquest enllaç podreu accedir a les bases de la convocatòria i a informació sobre les altres modalitats de convocatòria d’Arts Visuals. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h