Esteu aquí

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022

Inscripció oberta!

dimarts, 1 març, 2022 - 09:00

La Convocatòria de projectes artístics /Unzip es posa de nou en marxa! Com sempre amb la voluntat d'incentivar reflexions i transformacions individuals i col·lectives mitjançant pràctiques artístiques, tot posant en relació el territori i les comunitats del Prat.

Aquesta 9a edició parteix del leitmotiv de l’anterior per posar l’accent en la idea de propagació, llavors i simbionts. Conceptes que s'entenen des de la relació entre allò social-natural-artificial, en tant que ens permeten pensar en el contagi i la propagació d'idees, projectes o sintonies.

Oberta fins al 13 d’abril, la convocatòria s'adreça a creadors/creadores, agents culturals, educatius i socials de la ciutat i de tot el territori català, i a qualsevol persona, col·lectiu i entitat amb ganes d’activar idees i projectes a través de propostes i metodologies artístiques diverses.

Son set modalitats que s’impulsen des de diferents equipaments culturals de la ciutat: ‘Fotografia i societat’ al Centre Cívic Jardins de la Pau, ‘Art al barri’ al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, ‘Audiovisual comunitari’ al Centre Cívic Palmira Domènech, ‘Música i territori’ a La Capsa, ‘Art i educació’ a l'Escola d'Arts Visuals al Prat, i les modalitats ‘Exposició’ i ‘Projecte audiovisual’ al Centre d’Art Torre Muntadas, aquestes dues adreçades exclusivament a artistes i agents culturals locals.

Si vols presentar el teu projecte i tens dubtes, inscriu-te al taller gratuït ‘Prepara el teu dossier’, que es realitzarà el 14 de març de 17.30 a 19.30 h a l’Escola d’Arts Visuals del Prat.

Pots consultar tota la informació de la convocatòria al web d’Unzip Arts Visuals: elprat.cat/unzipartsvisuals 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...