Esteu aquí

Continuen les feines per convertir totes les calçades de la ciutat en vies pedalables

Les tasques consisteixen en senyalitzar amb els pictogrames de velocitat 30, els patinets i bicicletes així com dur a terme feines de manteniment dels carrils bici.

Coronel Sanfeliu

dijous, 21 juliol, 2022 - 09:45

Aquesta setmana s’engega una nova fase de pintura viària a la ciutat: es tracta de la implantació de nous pictogrames que senyalitzen la velocitat de la via, 30 km/h, i els dibuixos dels patinets i les bicicletes.  D’aquesta manera, es reforça la informació sobre la nova normativa que obliga els patinets elèctrics a circular per la calçada i es potencia també el ús de bicicleta a tots els carrers. En el cas dels patinets, recordem que només hi pot viatjar una persona per vehicle i és molt recomanable l’ús del casc.

D’altra banda, i també durant aquest període, s’inicien les feines de manteniment dels carrils bici,  que consistiran en repintar-los i s'actualitzaran les senyals existents en aquests trams de carril bici, així com implantar-hi també els nous pictogrames de patinet amb l’objectiu de mantenir-les en bones condicions i proporcionar la informació bàsica d’aquestes vies de circulació.

En ambdós casos, els treballs es desenvoluparan duran el dia i també les nits, sempre buscant el millor moment per alterar mínimament la circulació de vehicles. En el cas que sí s’hagi de tallar algun tram, es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...

divendres, 11 novembre, 2022 - 13:15

Estrenem una nova Jugateca!

El nou mòdul dedicat a l’educació ambiental està ubicat a la platja del Prat,...
Plaques fotovoltaiques

dimecres, 9 novembre, 2022 - 18:30

Recta final per posar en marxa la Comunitat d’Energia del Prat, que vol abastir tota la ciutat i esdevenir la més gran de l’Estat

El ple del Prat ha donat avui el tret de sortida per cercar socis per a la...