Esteu aquí

Continua la gresca pel divendres de Festa Major!

Pratenques i pratencs surten al carrer amb el paraigua a la mà per gaudir d'aquest segon dia de festa.

Imatge del concert de Los Diablos

divendres, 23 setembre, 2022 - 23:45

El divendres de Festa Major ha començat amb molta diversió i mai millor dit, perquè l'Escola Jaume Balmes ha celebrat el tradicional Festival de la Diversió dedicat als més petits amb jocs i activitats diferents: rocodrom, inflables, pintacares...

El pati de L'Artesà s'ha omplert de màgia amb la proposta Yldor Llach L'Y: Ànsia per volar, un espectacle carregat de poesia visual, inspirat en el mestre Joan Brossa i en Duchamp que ens ha explicat una història màgica d’un personatge fantàstic a sobre d’una bicicleta. 

Al migdia l'art ha viatjat fins al Centre D'art Torre Muntadas per inaugurar l'Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat que arriba enguany fins a la seva 46a edició. Escultura, pintura, objectes d'artesania... Obres personals i d'estils ben diferents amb un tret comú, el gaudi de l'art.

A la tarda els núvols al cel feien pensar en el pitjor, però el circ ha ocupat la pl. de la Constitució de la mà de la Cia. Circ Los amb Kamusay. Les primeres gotes queien i els concerts de ChivoChivato al parc Fondo d'en Peixo i Los Diablos a la pl. de Louis Braille han hagut de començar més tard per poder netejar l'escenari i protegir tot el cablejat dels instruments de l'aigua. A les 19.30 h, tot estava ja en marxa i la mítica banda dels anys 60 ha interpretat èxits coneguts per tots els assistents, cantant entregats i ballant inclús amb els paraigües a la mà i rient amb Un rayo de sol. El guitarrista pratenc ChivoChivato també ha fet seu l'escenari amb un espectacle en format elèctric i acústic. La pluja ha continuat caient amb força, així que malauradament tots dos concerts han acabat precipitadament.

El correfoc juvenil tampoc s'han pogut celebrar per seguretat amb la pirotècnia utilitzada, i les havaneres de l'AVV de la Barceloneta als jardins de món Racó també s'ha hagut de suspendre. La ballada de la colla Picacrestes i la cercavila pels carrers del nucli antic tampoc s'han pogut celebrar, tot i que els músics de les diferents colles han interpretat algunes cançons a la pl. de la Vila.

El concert de Rosa López CEM Julio Méndez també ha començat amb retard a causa de la pluja. Però un cop Rosa ha pujat a l'escenari, ha connectat amb el públic i ha convertit la seva actuació en una festa, fent repàs dels seus darrers temes i dels èxits més coneguts. I la technorumba del grup Habla de Mí en Presente també ha fet esperar als assistents al Fondo d'en Peixo. 

La pluja ha donat treva per un moment i la Zona Jove Estació ha començat a omplir-se de ritme, públic i ganes de passar-ho bé. L'indie de Suu obria la nit, continuant amb la sessió de DJ Trapella. Era el torn de La Fúmiga, amb un directe brivant que ha fet ballar a tots els assistents. Però de nou el temps ha jugat una mala passada. Una forta ventada i la pluja caient a bots i barrals ha fet impossible al grup acabar el concert.  També s'ha hagut de cancel·lar l'actuació de DJ Surda. Per seguretat de tots, públic i artistes, la segona nit de la Zona Jove Estació ha tancat portes abans de l'esperat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 26 juliol, 2023 - 13:15

Ens preparem per a la Festa Major 2023!

La Festa Major 2023 se celebrarà del 22 al 25 de setembre

dimarts, 6 juny, 2023 - 14:00

Convocatòria oberta fins al 17 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2023

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 24 de setembre als Jardins de...

dimarts, 4 octubre, 2022 - 17:30

La ciutadania valora positivament la Festa Major 2022

L’enquesta d’opinió ha rebut prop de 500 respostes i la nota global de la...