Esteu aquí

Convocatòria oberta fins al 17 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2023

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 24 de setembre als Jardins de Joan Salvat Papasseit

dimarts, 6 juny, 2023 - 14:00

Arriba la desena edició de L’Aparador: el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat. Es tracta d'un mercat d'objectes artístics fets a mà o amb processos de producció artesanals, que el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa organitza amb molta il·lusió dins de la seva línia de difusió d'arts visuals i del projecte "Fet a Mà", que promou la pràctica i la creació d'artesania a la nostra ciutat.

La convocatòria estarà oberta del 6 de juny al 17 de juliol, i ja podeu descarregar-vos les bases i el formulari per participar. La selecció de paradistes i tallers es farà pública el 25 de juliol, també al web del centre cívic. Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 24 de setembre, d'11 a 21 hores, als Jardins de Joan Salvat Papasseit.

L’Aparador és un esdeveniment que s’estructura en dues propostes: d’una banda, l’espai del mercat, on es mostren els productes de creació artesana per a la seva venda, i, d’altra banda, els tallers oberts a la ciutadania per fomentar i difondre la pràctica “fet a mà”. Les creadores i artesanes que vulguin portar el seu art a la Festa Major del Prat, han de fer arribar la seva proposta abans del 17 de juliol. 

Per a més informació, podeu contactar via correu electrònic: ccriberabaixa@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric