Esteu aquí

Convocatòria oberta fins al 17 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2023

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 24 de setembre als Jardins de Joan Salvat Papasseit

dimarts, 6 juny, 2023 - 14:00

Arriba la desena edició de L’Aparador: el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat. Es tracta d'un mercat d'objectes artístics fets a mà o amb processos de producció artesanals, que el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa organitza amb molta il·lusió dins de la seva línia de difusió d'arts visuals i del projecte "Fet a Mà", que promou la pràctica i la creació d'artesania a la nostra ciutat.

La convocatòria estarà oberta del 6 de juny al 17 de juliol, i ja podeu descarregar-vos les bases i el formulari per participar. La selecció de paradistes i tallers es farà pública el 25 de juliol, també al web del centre cívic. Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 24 de setembre, d'11 a 21 hores, als Jardins de Joan Salvat Papasseit.

L’Aparador és un esdeveniment que s’estructura en dues propostes: d’una banda, l’espai del mercat, on es mostren els productes de creació artesana per a la seva venda, i, d’altra banda, els tallers oberts a la ciutadania per fomentar i difondre la pràctica “fet a mà”. Les creadores i artesanes que vulguin portar el seu art a la Festa Major del Prat, han de fer arribar la seva proposta abans del 17 de juliol. 

Per a més informació, podeu contactar via correu electrònic: ccriberabaixa@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana

divendres, 19 juliol, 2024 - 09:30

Tornen les recomanacions de sèries per l'estiu gràcies als Vermuts de sèrie

El diumenge 14 de juliol, la terrassa de la Palmira va rebre a la Paula...