Esteu aquí

Comiat del 8è curs del projecte LECXIT al Prat

image1.jpeg

dimarts, 11 juny, 2019 - 16:45

Un any més, amb el tancament del curs escolar finalitza el projecte LECXIT, que forma part del programa municipal IntersECCions. Entre les 7 escoles participants en el projecte – Escola Josep Tarradellas, Escola Jaume Balmes, Escola Jacint Verdaguer, Escola Galileo Galilei, Escola Pepa Colomer, Escola Charles Darwin i Escola Joan Maragall– han participat un total 100 parelles lectores.

Voluntariat i Servei Comunitari

Aquest curs 2018-2019 ens ha aportat moments divertits, aprenentatges compartits i estones de lectura envoltades d’estima i bon clima gràcies a l’acompanyament de les persones voluntàries i l’alumnat del Servei Comunitari. Tant el voluntariat com el Servei Comunitari són una peça clau en el LECXIT, acompanyant als nens i nenes durant tot un curs i ajudant-los a incrementar la competència lectora per tal d’afavorir l’èxit escolar. Més de 100 infants de 4t, 5è i 6è de primària, han tingut l’oportunitat de trobar-se un dia a la setmana amb una persona que feia de la lectura una tasca apassionant.

Per acomiadar aquest curs, durant l’última setmana de maig s’han fet les cloendes a cada escola participant. Infants, persones voluntàries, famílies i equip docent han gaudit d’un comiat festiu alhora que emotiu. Les parelles lectores han tingut una estona per acomiadar-se i desitjar-se el millor pel curs vinent compartint una postal per recordar els dies compartits. Seguidament hem tingut una estona per jugar conjuntament i acabar amb un berenar compartit. Per reconèixer la tasca de les persones voluntàries, es fa el lliurament dels diplomes. Com cada any,  Pilar Eslava, tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Drets Socials, va racompanyar-los i va reconèixer el treball que desenvolupen les persones voluntàries al projecte. A més, també hi va participar Charo González, professora de l’Institut Salvador Dalí, que va voler reconèixer la tasca dels i les joves d’institut que participen com a servei comunitari.

Gràcies a totes les persones que ho han fet possible! #CompartimIntersECCions #LECXIT

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 15 juny, 2021 - 16:45

Teatre a l’ombra torna al juliol amb música, dansa i circ a l’aire lliure

El cicle estival d’Arts en Viu promogut pel Teatre L’Artesà, aquest any...

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...

divendres, 11 juny, 2021 - 10:15

Els Combos més petits, protagonistes de L'Escola Sona

El concert del mes de juny va ser l'estrena de 3 combos d'infants de L'Escola...