Esteu aquí

Comencen les VII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Hi participen 20 restaurants del Prat i d'altres municipis del voltant

dijous, 3 març, 2016 - 09:30

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, entre el 3 de març i el 3 d'abril. Es tracta d'unes jornades gastronòmiques centrades en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb aquests productes a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

Com funciona?
En l’edició 2016 es podrà escollir entre els menús (aperitiu + 1r plat + 2n plat + postres) amb l’acompanyament de la beguda, a triar entre diferents opcions: dues cerveses Moritz; una Moritz i una copa de vi; dues copes de vi.

També a Berlín
Els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín, col·laboren enguany amb les jornades i ofereixen el menú amb Pota Blava i Carxofa Prat al seu establiment de la capital alemanya.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...

divendres, 18 juliol, 2025 - 09:15

Nova col·laboració entre l’Organització d’Estibadors Portuaris de Barcelona i l’Institut Les Salines

L’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i...

dimecres, 9 juliol, 2025 - 11:30

S’obre el període d'inscripció per a la nova edició del projecte InserVela, que capacita joves com a instructors/es de vela

El programa començarà el setembre de 2025 i està adreçat a joves d’entre 16 i...