Esteu aquí

Comencen les VII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Hi participen 20 restaurants del Prat i d'altres municipis del voltant

dijous, 3 març, 2016 - 09:30

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, entre el 3 de març i el 3 d'abril. Es tracta d'unes jornades gastronòmiques centrades en el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb aquests productes a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

Com funciona?
En l’edició 2016 es podrà escollir entre els menús (aperitiu + 1r plat + 2n plat + postres) amb l’acompanyament de la beguda, a triar entre diferents opcions: dues cerveses Moritz; una Moritz i una copa de vi; dues copes de vi.

També a Berlín
Els xefs Paco Pérez i Monty Aguiló Wray, del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín, col·laboren enguany amb les jornades i ofereixen el menú amb Pota Blava i Carxofa Prat al seu establiment de la capital alemanya.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...