Esteu aquí

Comencen les plantacions populars als Espais Naturals del Riu

Al llarg del mes de maig, amb la participació d'unes 1.500 persones.

dimarts, 29 abril, 2008 - 10:53

L'Ajuntament del Prat i el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat organitzen, per segon any, les plantacions populars als Espais Naturals del Riu.

A més de tots els diumenges de maig, quan les plantacions estan obertes a tota la ciutadania, es faran plantacions amb grups escolars tots els dilluns, dimecres i divendres del mes.

Altres grups que participaran a les plantacions són les entitats de gent gran, alumnes adults de català, i membres de les AMPAs de la ciutat.

Es preveu una assistència global d'unes 1.500 persones, el mateix número d'arbustos que es preveu plantar, i que seran totes elles autòctones, rústiques, de gran resistència i amb poques necessitats hídriques: ginestes, salats blancs i tamarius.

Cada arbust que es plantarà serà refugi d'insectes i petits animals, millorarà el paisatge i protegirà el sòl en cas de riuades. A més, fixarà part del CO2 produït per la contaminació humana.

Per poder participar a les plantacions cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon 933 709 002. Les sortides es fan cada diumenge en autocar des del Centre d'Informació Ambiental del Prat, Cases d'en Puig (pl. de l'Agricultura, 4).

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...