Esteu aquí

Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Les feines consistiran en la creació d’un espai verd de més de 20.000 metres quadrats i comportaran una gran feina de jardineria ja que es plantaran noves espècies d’arbres i es retiraran d’altres que estan malmeses.

Parc Barceloneta

dijous, 23 setembre, 2021 - 13:45

La ciutat tindrà un gran Parc Central de gairebé 20.000 metres quadrats, situat entre carretera de la Bunyola i la de la Platja, així com entre el carrer de Narcís Baiges i el camí de Cal Silet. Suposarà una gran nova zona verda de l’Eixample Sud, amb diversitat d’espais per gaudir de l’aire lliure. Hi comptarà amb una zona de jocs infantils amb fusta d’alta qualitat, un gran passeig de vianants, una zona lúdica per a gossos delimitada amb tanques i mobiliari urbà repartit per tot l’espai: des dels bancs habituals que trobem a diferents indrets de la ciutat fins a cadires chaise-longue.

La construcció d’aquest parc també farà que s’hagin de realitzar diferents accions de jardineria: una revisió de l’actual flora de la zona, retirant aquells arbres o plantes malmesos, i la plantació de nous per fomentar-ne espais d’ombra i de benestar del parc.

Amb aquest parc, es continua amb l’estratègia de crear zones verdes dins el nucli de la ciutat amb un percentatge més elevat del que indica la normativa actual vigent. El Parc Central de la Barceloneta, segons les darreres previsions, estarà enllestit durant els primers mesos de 2023.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...