Esteu aquí

Comencen les obres d’arranjament d’un tram del camí de la Bunyola

Durant dues setmanes, el tram quedarà tallat al trànsit de persones i vehicles, entre l’aparcament de Cal Tet i fins la primera tanca d’accés als Espais Naturals del Riu. Com a alterativa, s’hi podrà accedir a aquests espais pel camí paral·lel al canal.

Cami Bunyola

divendres, 5 març, 2021 - 11:15

A partir de dilluns, un petit tram del camí de la Bunyola quedarà tancat per l’execució d’unes obres d’arranjament. Aquestes actuacions consisteixen en renovar la capa de sauló. D’aquesta manera, s’eliminaran els salts i desnivells d’aquest tram i es corregirà la pendent del terra per a que l’aigua de la pluja rellisqui fins els canals i no es quedi acumulada.

Les actuacions es duran a terme entre l'aparcament de Cal Teti i la primera tanca d'accés a l'itinerari dels Espais Naturals del Riu. Està previst que les obres durin dues setmanes i estarà totalment prohibit el pas de vianants amb l’excepció puntual dels pagesos i pageses de la zona.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...

dimecres, 5 maig, 2021 - 19:30

El ple municipal aprova destinar més de 400.000 euros per ampliar d’un 20% el parc municipal d’habitatge de lloguer assequible

El ple municipal d’avui ha aprovat per unanimitat una partida inicial de 410...