Esteu aquí

Comença la preinscripció a l’escola per a persones adultes Terra Baixa

Finalitzarà el 29 de juny i serà preferentment telemàtica

CFA Terra Baixa.

dilluns, 15 juny, 2020 - 12:30

Avui 15 de juny comença el procés de preinscripció per al CFA Terra Baixa, centre públic de formació permanent per a persones adultes que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat.

Oferta d’estudis per al curs 2020-2021: 

  • Formació bàsica: cicle de formació instrumental (3 nivells, inclòs alfabetització) i cicle d’educació secundària (per a l’obtenció del títol d’ESO)
  • Preparació per a les proves d’accés (Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional i Accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys)
  • Català i castellà: 3 nivells
  • Anglès i francès: 3 nivells
  • Competic 1 (NOU): 105 hores. Equival al certificat Actic Bàsic (Certificat de competències de la informació i la comunicació emès per la Generalitat de Catalunya).

L’oferta en llengües estrangeres és referent a tota la comarca. El CFA Terra Baixa compta amb la valuosa figura de l’auxiliar de conversa en anglès gràcies a la seva participació al programa municipal IntersECCions. A més, és una de les poques escoles que ofereix francès i destaca el fet que superant el nivell A2.2 d’anglès i francès es pot accedir directament a l’Escola Oficial d’Idiomes. 

Qui hi pot accedir?

Hi poden accedir les persones que hagin complert els 18 anys (fets durant l’any en què es realitza la matrícula). Les persones que tinguin entre 16 i 18 anys poden accedir a la preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà o bé als grups de graduat en ESO si han acreditat un Programa de Formació i Inserció.

Procés de preinscripció

Enguany, degut a la crisi sanitària per la COVID-19, el procés de preinscripció serà preferentment telemàtic. Accediu a la sol·licitud, descarregueu-la, ompliu-la, deseu-la i envieu-la per correu electrònic a a8056572@xec.cat (enguany, la preinscripció es fa per ensenyaments). Juntament amb el resguard de la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats escanejada o fotografiada per les dues cares.

Al peu d'aquesta informacó podeu consultar el tríptic resum de tota l’oferta i nivells del CFA Terra Baixa.

Tríptic informatiu

Document (pdf - 1430816 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...

dilluns, 18 octubre, 2021 - 12:00

Comença el cinquè curs de desplegament de projectes del programa IntersECCions

Aquest octubre s'han iniciat moltes de les accions que impliquen centres i...

dimecres, 13 octubre, 2021 - 10:00

Un curs més de pràctica de les arts en viu en diversos centres educatius del Prat

L'Escola d'Arts en Viu reprèn els projectes artístics d'Interseccions amb...